Prodej rodinného domu, Slabčice, 1500 m2 (ID: 3470513)

Slabčice

15 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 247 Kč /za měsíc

(Pozemky 83.229 m2)

Prémioví partneři v Slabčicích

Informace k domu

Nabízíme Vám nově zrekonstruovaný zemědělskou usedlos s penzionem a rozlehlými pozemky u okresního města Písek na trase mezi Bernaticemi a Týnem nad Vltavou v krásném prostředí jihočeské vesnice Nemějice. Nemovitost se nachází na vlastním pozemku o velikosti 83.229 m2. Pozemky o velikosti 33.726 m2 navazují přímo na nemovitost a naprosto vybízí k chovu koní. V hlavní budově se nachází pět pokojů o dvou lůžkách, jeden třílůžkový a samostatný podkrovní byt. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a WC. Dole je pak velká společenská místnost s kuchyní, která dříve sloužila jako hospoda. Dále sklep, technická místnost a sklad. Na pension pak navazují stáje pro koně, které jsou v objektu dvoje přes dvůr. Je možné zde ustájit až deset koní.
Ke statku patří stará nezrekonstruovaná budova, kde lze vybudovat buď další stáje nebo i další bydlení o velikosti 3+1. Momentálně se využívá pouze dílna a garáž. Za touto budovou je další zahrada, jež navazuje na další pozemky, které slouží jako výběh pro koně.
Objekt doposud sloužil jako penzion pro lidi s láskou k přírodě a zvířatům nebo pro firemní večírky, či byl pronajímán na letní dovolené. Jeho využití je mnohonásobné. Vytápění budovy je přes nové tepelné čerpadlo a voda je z vlastního vrtu. Kanalizace je řešena septikem. Idelání nemovitost pro chov koní.

Parametry domu

Cena
15 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pozemky 83.229 m2
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Slabčice
ID
N00154
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1500 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
83229 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jižní reality s.r.o.

Lannov/3a tř. 1372, České Budějovice 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Petr Junek

Petr Junek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slabčicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu