Prodej pozemku pro bydlení, Loukov, 259 m2 (ID: 3470632)

Loukov

755 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 598 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Loukově

Informace k pozemku

Moravský venkov už dávno není místem, v jehož souvislosti se používá příměr o psovi, jenž samou nudou zhynul.

Zářnou ukázkou tohoto překonaného klišé je obec Loukov u Bystřice pod Hostýnem ležící na úpatí Hostýnských vrchů. Takřka tisíc obyvatel zde žije skutečně barvitým venkovským životem. Svůj volný čas zde můžete strávit s hasiči, myslivci či kynology, dokonce lze víkend zahájit kvalitním servisem na antukovém kurtu místního tenisového klubu. Nebudete zde postrádat ani mateřskou a základní školu pro vaše děti.

A jelikož je v okrajové části této obce situován stavební pozemek o rozloze 259 m2 se zbytky původního domu, nic vám nebrání v připojení se k příjemnému venkovskému koloritu této vsi ve Zlínském kraji. Zpracovaná zastavovací studie vám předestře kvalitní a vkusnou formu bydlení v této klidné lokalitě. Inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, plynovod, telekomunikace) se nacházejí na hranici pozemku.

A navíc vás čekají 2 bonusy: cihly z původního domu můžete využít pro stavbu stylové udírny a obecní knihovna má otevřeno 2x týdně.

Parametry pozemku

Cena
755 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Loukov
ID
02798
Plocha nemovitosti
259 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PROPERIA GROUP, s.r.o.

Máchova 1301/2, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Fryčka

Marek Fryčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Loukově (okr. Kroměříž)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu