Prodej rodinného domu, Řehlovice, 248 m2 (ID: 3470709)

Řehlovice

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Řehlovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Historická Perla: Bývalá Hájenka v Empírovém Slohu

Vstupte do historie s touto půvabnou bývalou hájenkou, kterou v roce 1841 nechal postavit sám hrabě Nostic ve spojitosti se založením pomníku Přemysla Oráče. Překypující historií a kouzlem minulosti, tento dům v empírovém slohu ožívá novým životem díky nedávné vnitřní modernizaci.

Nová okna, elektrorozvody, vodovodní a topné systémy včetně kondenzačního kotle. Všechny tyto prvky poskytují moderní komfort a spolehlivost. Přízemí domu je proměněno ve vstupní halu s cihlovou dlažbou, dámskými a pánskými toaletami a kompletním provozním zázemím, zahrnujícím i místnost pro případnou kuchyň, přípravnu a skladovou místnost. Zadní vchod zajišťuje snadný přístup a slouží také jako únikový východ.

V prvním patře domu čeká prostorný byt s novou koupelnou, kuchyní, jídelnou, obývacím pokojem a ložnicí. Přilehlá technická místnost nabízí možnost dalšího rozšíření obytného prostoru, zatímco rozlehlá půda je jako stvořená pro další kreativní využití.

S vlastní studnou, sklepem a garáží, která disponuje i rozvody elektřiny včetně 380 V, není třeba se obávat nedostatku prostoru ani praktického vybavení.

Toto jedinečné místo není jen domovem, ale také centrem společenského dění. Oblíbeným místem pro slavnostní události, jako jsou svatby a Zemědělské slavnosti, je pomník Přemysla Oráče, který láká návštěvníky z širokého okolí. S rozlehlými parkovacími plochami a snadným přístupem z dálnice D8 je tato lokalita ideální pro podnikání v oblasti gastronomie, kavárny nebo bistra s možností pronájmu bytu pro provozovatele.

Nabídka této nemovitosti přináší jedinečnou příležitost spojit historii s moderními příležitostmi. Buďte součástí dění a vytvořte svůj vlastní příběh v této okouzlující bývalé hájence, která čeká na svého nového majitele, aby jí dal nový život a směr.

Kontaktujte mě a Já Vaše sny proměním v REALITY!

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Řehlovice
ID
0407
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
403 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jaroslav Čermák

Jaroslav Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Řehlovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu