Prodej bytu 2+1, Olomouc, Dolní Novosadská, 54 m2

Dolní Novosadská, Olomouc - Nové Sady

4 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 684 Kč /za měsíc

(včetně poplatků)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Získejte moderní byt, který je připraven splnit všechny Vaše představy o dokonalém bydlení. Tento vkusný byt 2+1 s parkovacím místem a sklepem se nachází v atraktivní lokalitě na okraji Olomouce, na ulici Dolní Novosadská. Díky nízkoenergetické konstrukci dokončené v roce 2020 s využitím nejmodernějších materiálů a technologií se můžete těšit na nízké provozní náklady, což je v dnešní době skutečně výjimečné.
Byt situovaný ve 2. patře byl navržen s důrazem na maximální komfort a efektivní využití prostoru. Vstupní chodba Vás dovede do krásně prosvětleného obývacího pokoje o rozloze 21 m² s moderní, plně vybavenou kuchyní. Ložnice o velikosti 16 m² představuje dokonalé útočiště pro Vaše chvíle odpočinku, zatímco druhý pokoj o rozloze 7,5 m² nabízí variabilitu využití jako dětský pokoj, pokoj pro hosty či pracovna. Koupelna s vanou a WC zaručuje pohodlí a díky velkým oknům v každé místnosti, včetně koupelny, je celý byt krásně prosvětlený.
Chytře řešená vestavěná skříň v předsíni ukrývá pračku a kotel, zatímco podlahové vytápění zajišťuje příjemné teplo v celém bytě. Součástí prodeje je i zděná sklepní kóje v 1. NP, ideální pro uložení Vašich věcí, a exkluzivní parkovací místo v bezpečném uzavřeném dvoře. Podíl na pečlivě udržované zahradě představuje perfektní prostor pro Vaše relaxační chvíle nebo venčení mazlíčků. Zahrada a příjezdová cesta jsou osvětleny moderním LED osvětlením pro zvýšení bezpečnosti a komfortu.
Nenechte si ujít jedinečnou možnost prohlédnout si tento výjimečný byt na vlastní oči. S radostí Vám také nabídnu asistenci při vyřizování financování a vyjednání té nejvýhodnější úrokové sazby u banky. Neváhejte a využijte šanci bydlet hned. Zavolejte mi ještě dnes a domluvíme si prohlídku!

Parametry bytu

Cena
4 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Dolní Novosadská, Olomouc - Nové Sady
ID
0010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Rikl Reality

Wellnerova 1215/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ilona Rikl

Ilona Rikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu