Prodej rodinného domu, Kosmonosy, Tesařská, 100 m2 (ID: 3470825)

Tesařská, Kosmonosy

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Kosmonosech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům ve výborné lokalitě - ul. Tesařská, Kosmonosy u Mladé Boleslavi. Pokud hledáte bydlení v klidné ulici, chcete mít blízko do přírody, ale i do centra města, pak Vás naše nabídka může zaujmout.

Starší rodinný dům má dispozici 3+1, oddělenou koupelnu a toaletu. Na dům navazují dva menší přístavky, dále je na pozemku samostatná garáž s dílnou a dvě kůlny pro zahradní nářadí.

Veliká hodnota je v pozemku s nadstandardní výměrou 984 m2. Do zadní části pozemku je po drobných úpravách možný průjezd a je zde případně možná realizace stavby nebo přístavku dle regulí města.

V uplynulých letech proběhla částečná rekonstrukce - nová jsou plastová okna, plynový kondenzační kotel, rozvody topení v mědi a některá topná tělesa. Rozvody elektřiny jsou také udělány částečně nově na nových jističích. Aktuálně byla provedena oprava fasády, vedení vody, svislých a vodorovných konstrukcí, revize plynu a další práce. Nutné je ale podotknout, že většina domu je v původním udržovaném stavu, tedy pro dnešní standardy bydlení je vhodná dílčí nebo kompletní rekonstrukce.

Objekt je podsklepen a má také půdu, kterou je případně možné zrekonstruovat a rozšířit si tak obytnou plochu k bydlení. Střecha a krovy jsou v dobrém stavu.

Praktický je vjezd na pozemek z hlavní ulice. Po zpevněné cestě se dostanete do samostatné zděné garáže, případně je možné parkovat na pozemku před hlavním vchodem do domu.

Kosmonosy s přilehlou Mladou Boleslaví nabízí pro své obyvatele vše, co je k běžnému životu potřeba. Najdete zde mateřské školy pro vaše děti, základní a střední školy, nemocnici, množství obchodů, restaurace, kavárny, nebo také biotop, kino, zimní stadion, fotbalové hřiště a spoustu dalších aktivit, které k modernímu životu ve městě neodmyslitelně patří.

Srdečně Vás zveme na prohlídku.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Tesařská, Kosmonosy
ID
230224
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
984 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Dalibor Hocko

Dalibor Hocko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kosmonosech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu