Prodej bytu 2+kk, Poděbrady - Poděbrady III, Nerudova, 56 m2

Nerudova, Poděbrady III

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi byt 2+kk v novostavbě nízkoenergetického bytového domu na adrese Nerudova č.p. 1510, v části obce Poděbrady III, okres Nymburk.

Celková podlahová plocha bytu je 56,5m², užitná plocha bytu je 53,2m², balkon 8,2 m² a k tomu 3 m² sklepní kóje na společném patře s bytem.

V ceně bytu je vlastní venkovní parkovací místo, které je samozřejmě i takto evidováno na katastrálním úřadě.

Byt byl kolaudován v roce 2021, obklady, podlahy atd. jsou provedeny v nadstandardu, byt má ve všech oknech venkovní elektrické žaluzie, které tak zajišťují soukromí a v letních měsících příznivé podmínky pro bydlení.

Při vstupu do bytu se ocitnete v předsíni, kde je velký prostor pro skříně, které nabízejí velké úložné prostory. Z předsíně se dostanete do technické místnosti, kde je plynový kotel, místo pro pračku a toaleta s umyvadlem. Dále se z předsíně dostanete do ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je vybavený novou moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči.

Obrovským benefitem tohoto bytu je prostorný balkón o rozloze 8,2 m², na který vstoupíte z obývacího pokoje a máte tak v letních měsících příjemné posezení s výhledem na západ slunce.

Tato moderní nemovitost nabízí pohodlné bydlení jen pár set metrů od lázeňské kolonády se spoustou gastronomických zařízení a obchůdků, skvělou dostupností do centra Poděbrad a kousek od vlakového a autobusového nádraží.

Zkrátka, toto pohodlné a komfortní bydlení jak pro majitele, tak pro případné nájemníky, zajistí dostupnost služeb a vysokou vybavenost v blízkém okolí nemovitosti. Byt je umístěn v lokalitě se snadno dostupnou veřejnou dopravou (50 min vlakem do stanice Praha hl. n.) a dálnicí (30 min jízdy do Prahy nebo Hradce Králové). Lázeňské město (10 min chůze do centra) disponuje vysokou občanskou vybaveností (mj. 3 min chůze do školky a 6 min do školy), výbornými lékařskými a zdravotními službami (8 km do nemocnice v Nymburce, 20 km nemocnice v Kolíně) a nabízí mnoho příležitostí pro kulturní a sportovní vyžití.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky bez poplatků, za velmi příznivých podmínek. Na nemovitost máme již vyhotovený bankovní odhad a veškeré informace získáte před domluvenou prohlídkou nemovitosti od našeho finančního poradce.

V případě zájmu o nemovitost mě neváhejte kontaktovat, rád vám poskytnu veškeré informace.

Těšíme se na vás v lázeňském městě Poděbrady.

Parametry bytu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Nerudova, Poděbrady III
ID
420240083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Patro
4.
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
285.5 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Lodžie
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Petr Gregor

Petr Gregor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu