Pronájem bytu 4+kk, Brno, Pellicova, 100 m2

Pellicova, Brno

34 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce, + provize)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

K dlouhodobému pronájmu Vám nabízíme nádherný byt 4+kk v centru města přímo pod hradem Špilberk.
Samotný byt se nachází v 1. patře cihlového, udržovaného domu. Byt sestává z prostorné předsíně s přístupem do všech místností.
Byt dále nabízí 3 samostatné ložnice, které jsou vzájemně neprůchozí a zůstávají plně vybavené. Z ložnice směřující do klidné zahrady je přístup na balkon s krásným výhledem na západní stranu. Další dvě ložnice pak směřují do klidné, jednosměrné ulice. Všechna izolační, plastová okna jsou vybavena předokenními roletami.
Obývací pokoj je zařízen sedací soupravou, konferenčním stolkem a jídelním stolem. Kuchyňský kout obsahuje elektrickou troubu, elektrickou varnou desku, digestoř. Volně stojící lednici můžete ponechat u kuchyňské linky, nebo přesunout do prostorné předsíně, případně samostatné komory, která se v bytě nachází také.
Zrekonstruovaná koupelna s vanou, umyvadlem a bidetem, součástí koupelny je také pračka.
Byt nabízí mnoho krásných prvků a výhod, ať už se jedná o zachovalé parkety v pokojích, krásné výhledy, nebo například výbornou dostupnost do centra města.
Nejen mezi Brňany je ulice Pellicova považována za jednu z nejlepších a možná i nejlepší ulici v Brně.
Pokud hledáte dlouhodobé bydlení se zárukou skvělé a ochotné majitelky, neváhejte mne prosím kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
34 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce, + provize
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pellicova, Brno
ID
N06819
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Vojtěch Zigo

Mgr. Vojtěch Zigo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu