Pronájem bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Italská, 98 m2 (ID: 3471416)

Italská, Praha 2, Vinohrady

55 363 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 480 EUR služby + DPH)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabídka krásného vybaveného bytu 3+kk s podlahovou plochou 98 m2 k pronájmu.
Objevte kouzlo bydlení v zrekonstruovaném novorenesančním domě v samém srdci pražských Vinohrad, v ulici Italská. Společné prostory domu nadchnou nadstandardním vybavením v podobě venkovního bazénu v krásné udržované zahradě, sauny a luxusně zařízených interiérů chodeb. Samozřejmostí je výtah v budově a možnost pronájmu parkovacího stání.

Byt se nachází ve 3.patře domu. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je díky velkým oknům příjemně prosvícený. Kromě plně vybavené kuchyňské linky s volně stojící lednicí je místnost vybavena obývací stěnou, jídelním stolem se židlemi, gaučem a konferenčním stolkem. Dvě ložnice nabízí manželské postele s nočními stolky a prostorné šatní skříně. Každá ložnice má svoji koupelnu ( jedna vybavená sprchovým koutem, druhá vanou), což umožňuje obývat byt dvěma samostatnými osobami.
Ve všech místnostech je parketová podlaha, v koupelně a na WC dlažba. Byt je vybaven kvalitním a stylovým italským nábytkem. Kuchyňská linka je osazena veškerými potřebnými spotřebiči ( varná deska, trouba, digestoř, myčka a lednice s mrazákem).
Byt je vybaven veškerým příslušenstvím včetně nádobí, vysavače a podobně a je tak připraven k okamžitému nastěhování.
Žádaná lokalita pražských Vinohrad nabízí perfektní občanskou vybavenost. Restaurace a kavárny, kluby, obchody, služby péče o tělo, park Riegrovy sady, zastávky MHD - to vše je při bydlení v těsné blízkosti Náměstí Míru po ruce.

Parametry bytu

Cena
55 363 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 480 EUR služby + DPH
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Italská, Praha 2, Vinohrady
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
98 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
98 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Inna Zhulina

Na Maninách 1620/6, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu