Pronájem pokoje, Pardubice, K Rozvodně, 14 m2

K Rozvodně, Pardubice - Cihelna

7 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Zajímavá nabídka pokoje ve sdíleném bytu, který je perfektní pro studenty! Máme pro vás útulný pokoj o rozloze 14 m2, který je umístěný ve 3. patře k pronájmu a který se nachází v blízkosti Univerzity Pardubice. 

Tento sdílený byt je ve skvělé lokalitě Na Cihelně - pouze 2 minuty chůze od Univerzity. Můžeme zde najít kavárny, restaurace, obchodní řetězce (Lidl, Albert atd.). Do centra města se jednoduše dostanete hezkou 15 minutovou procházkou či za pár minut autobusem (autobusová zastávka je umístěna pouze 2min chůzí od domu). Jako skvělý tip na výlet - doporučujeme navštívit hrad Kunětická hora, který je vzdálený pouhých 10 minut autem. 

Po příchodu do bytu se pokoj nachází po levé straně, samostatný vstup má z kuchyně a je orientovaný na západ. V hlavní chodbě nalezneme skříně s úložným prostorem, koupelnu s vanou a oddělenou toaletou. Přes chodbu se poté vchází do kuchyně a třech samostatných pokojů.

Tento pokoj je nabízen se základním vybavením. Pokoj je vymalován na bílo a vybaven. Položena nová plovoucí podlaha. Vybavení je následující: postel s matrací, lampička, pracovní stůl a židle, skříň, křeslo. Kuchyně je plně vybavena spotřebiči - elektrická trouba, plynový sporák, lednice s mrazákem a jídelním stolem se židlemi. V koupelně je umístěna pračka.

Tento dům je čistý, bezpečný a úsporný na energie. V domě je výtah. Byt má vlastní lodžii, kolárnu a sklep pro úschovu dalšího vybavení.

Nájemné pokoje činí 7000 Kč plus energie ve výši 2000 Kč (internet v ceně). Vratná kauce je ve výši 10 000 Kč. Provize agentuře činí 7000 Kč. 

Majitelé vyžadují nekuřáky bez domácích mazlíčků pro dlouhodobý pronájem. Pokoj je k dispozici k nastěhování od 1.7.2024, ideální nájemník je student.
Majitelé si vyhrazují právo pro výběr případného zájemce dle zvolených kritérií.

Parametry bytu

Cena
7 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
K Rozvodně, Pardubice - Cihelna
ID
IDPce42
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
14 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Martina Chalupníková

Martina Chalupníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pokojů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu