Pronájem bytu 2+kk, Poděbrady, Vrchlického, 72 m2

Vrchlického, Poděbrady

Rezervováno
14 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie a vratná kauce 34 000 Kč)

Prémioví partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme pronájem bytové jednotky o dispozici 2+kk s lodžií a sklepem v novém bytovém domě Poděbrady - Nový Žižkov. Bytový dům v ulici Vrchlického je situován na okraji města Poděbrady v žádané lokalitě mezi rodinnou zástavbou.

Jedná se o bytovou jednotku 2+kk o podlahové ploše 64 m2 s balkonem (8 m2) ve 2. patře z 6 NP. Dispozičně je členěna na prostornou obývací místnost s vybavenou kuchyňskou linkou (indukční deska, elektrická trouba, digestoř), obytnou místnost, chodbu, šatnu a sociální zařízení. Po celé ploše bytu byla položena plovoucí podlaha a dlažba. Osvětlení je řešeno formou LED světel, které lze regulovat dálkovým ovladačem. Termostatem, který je umístěný v obývací místnosti, lze nastavit teplotu v jednotce.

Předností bytu je sklepní prostor a umístění domu v klidné části Poděbrad mezi rodinnou zástavbou. Jedná se o investiční bytovou jednotku k dlouhodobému pronájmu.

Měsíční poplatky: nájemné 14 500 Kč + záloha na služby 2 500 Kč (elektřina je přepsána na nájemníka).

V okolí kompletní občanská vybavenost, základní škola, školka, hřiště, obchody, nemocnice, vlakový a autobusový spoj do Prahy a Nymburka (centrum Poděbrad a nádraží 5 minut pěšky).

V případě zájmu o další informace nebo objednání prohlídky nemovitosti kontaktujte přímo makléře nabídky.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
14 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie a vratná kauce 34 000 Kč
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vrchlického, Poděbrady
ID
0059-NP06991
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ilona Černá

Ilona Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu