Prodej bytu 2+kk, Mikulov, Mušlov, 64 m2

Mušlov, Mikulov

7 599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 215 Kč /za měsíc

(včetně garážového stání, sklepu a terasy, + zařízení)

Prémioví partneři v Mikulově

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nadstandardně řešený přízemní apartmán (B.2) na atraktivním a přitom klidném místě s jižní slunnou orientací a s výhledy na Valtice, zámek a Svatý Kopeček v Mikulově, rybník Nesyt nebo rakouský Falkenstein.

Apartmán je možné využít nejen během turistické sezóny, ale i pro celoroční bydlení. Je na Vás, zda si pořídíte vlastní rodinné rekreační bydlení nebo koupi pojmete jako investiční příležitost a nabídnete apartmán k pronájmu (zastoupení značek Villeroy and Boch, GROHE, GERFLOR, A-Technology, Jablotron či Lomax je samozřejmostí).

Předností tohoto projektu je i počet apartmánů, a to pouhých 14. Nadto jsou apartmány koncipovány a prakticky odděleny na 3 části. Na východní straně jsou dva samostatné domy. Další apartmány mají terasy s pohledem do vinohradu a zbytek komplexu uzavírají apartmány se zelenou zahradou. Toto řešení dává ještě větší prostor pro klidný pobyt na Mušlově.

Apartmán B.2 je situován v centrálním objektu, je přízemní s vlastní terasou a zahrádkou s výhledem do vinohradu. V apartmánu se nachází vstupní chodba, koupelna, ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem, z něhož je vstup na terasu.
K apartmánu náleží vlastní kolárna s možností dobíjení a zejména podzemní parkovací místo, což zajišťuje bezpečnější dopravu v místě, nemusíte se obávat, že děti při hře u apartmánů srazí parkující auto.

V okolí apartmánů nenajdete vybetonované, vydlážděné plochy, zabírající místo a rozpálené na letním slunci. Naopak díky podzemnímu parkování získáváte další zeleň. K apartmánu náleží garážové stání v hodnotě 290.000 Kč vč. DPH a vlastní kolárna (sklep) v hodnotě 90.000 Kč vč. DPH.
Kolaudace proběhla 07/2023.

Apartmány se nachází přímo v srdci turisticky atraktivního regionu - na dosah je Mikulov (4km), Pálava i Lednicko Valtický areál (11km). Sedněte na kola, poznávejte místní památky i přírodní zajímavosti a večer si vychutnávejte místní vína.

Pro více informací kontaktujte makléře, vše potřebné Vám rádi zodpovíme osobně.
V případě vyššího zájmu si developer vyhrazuje právo navýšení ceny.

Parametry bytu

Cena
7 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně garážového stání, sklepu a terasy, + zařízení
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mušlov, Mikulov
ID
654
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Radek  Mézl, MBA

Bc. Radek Mézl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu