Prodej bytu 3+1, Orihuela, Španělsko, 79 m2 (ID: 3473118)

Orihuela, Španělsko

3 648 925 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Apartmán v nejvyšším patře na prodej ve velmi žádané rezidenční oblasti Playa Flamenca – Costa Blanca jih, v pěší vzdálenosti od občanské vybavenosti a je jen kousek od pláže.

Nemovitost je součástí luxusního uzavřeného komplexu ‘Jumilla III’, kde je k dispozici nadprůměrně velký společný bazén s dostatkem místa na opalování, profesionálně upravené zahrady, přístup k výtahu a společné parkování.

Obytná plocha zahrnuje otevřený obývací pokoj s jídelnou, dobře vybavenou kuchyň s dostatkem pracovního prostoru a úložných skříněk, dvě prostorné ložnice s manželskou postelí, jedna s vlastní koupelnou a druhá se stejně prostornou rodinnou koupelnou.

Z obývacího pokoje vede velká sluneční terasa, která má výhled na okolí a Středozemní moře. Terasa je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Nemovitost se nabízí částečně zařízená (dle nabídky).

Playa Flamenca je zavedené přímořské letovisko ležící na pobřeží Orihuela Costa, je zde celá řada služeb a vybavení a je kousek od mnoha fantastických golfových hřišť, například Las Ramblas, Villamartin Campoamor a La Colinas.

Letiště Alicante a Murcia Covera jsou vzdáleny pouhých 40–45 minut jízdy.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry bytu

Cena
3 648 925 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Orihuela, Španělsko
ID
CM9258
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu