Prodej bytu 3+kk, Liberec, Dukelská, 82 m2 (ID: 3473169)

Dukelská, Liberec - Liberec VI-Rochlice

8 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 602 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Dva balkony o celkové výměře téměř 21 m2!
Na pomezí Libereckých městských částí Rochlice, Vesec a Doubí v ulici Dukelská probíhá výstavba dvou jedinečných viladomů s hromadnou garáží. Vzniká zde bydlení v moderních bytech v domě s úspornými technologiemi s vlastní fotovoltaickou elektrárnou.
Hledáte pro svou rodinu krásný prostorný a slunný byt? Ve třetím podlaží viladomu A nabízíme ke koupi velmi zajímavou bytovou jednotku 3+kk o podlahové ploše 81,73 m2 a dvěma balkony o výměře téměř 21 m2. Vzhledem ke svému umístění v posledním podlaží vám tento jedinečný byt poskytne maximální soukromí, dva prostorné balkony pak pohodlné využití volného času pro vaši rodinu. Těšit se můžete také na velmi zajímavou dispozici s dostatkem místa pro úložné prostory. Šatna nebo komora, koupelna s vanou, sprchovým koutem a dvěma umývadly i samostatné WC dělají z tohoto bytu ideální domov bez kompromisů. Ke standardům bytu patří mimo jiné kvalitní francouzská okna s izolovanými trojskly, doplněná vnější stínící roletkou a skleněným zábradlím, podlahové vytápění, kvalitní dveře a podlahy. K bytu náleží sklepní kóje umístěna v 1. podzemním podlaží.
K dispozici budete mít také společnou zahradu se zahradním altánem a grillpointem pro společné aktivity s přáteli a sousedskou pohodu. V 1.PP jsou kromě 25 garážových stání také společně sdílené prostory (úklid, mytí kol a tlapek psích mazlíčků, sklady, kočárkárna, místnost pro nádoby na odpad) a technické zázemí, zajišťující provoz obou viladomů. Domy jsou bezbariérové s výtahem.
Viladomy Dukelská jsou zasazeny mezi stávající převážně vilovou zástavbu do okrajové jihozápadní části Rochlice, kde v podstatě tvoří hranici s městskými částmi Vesec a Doubí. Dopravně přístupné jsou viladomy z ulice Dukelská. Bohatá síť obchodů a služeb, dostupnost škol a výborná dopravní dostupnost dělá z této lokality velmi zajímavé místo pro život.
Můžete si vybrat jakýkoliv z 19 nadčasových bytů od 1+kk až po 4+kk s moderně řešenými vnitřními dispozicemi, kterým nechybí prostorné balkony, terasy a předzahrádky.
Více o Viladomech Dukelská i o standardech domů a bytů vám ráda osobně doplním v naší kanceláři. Kompletní nabídku bytů naleznete také na webových stránkách projektu.
Byty prodáváme do osobního vlastnictví, termín dokončení stavby je plánován na 12/2024. V průběhu výstavby zaplatíte pouze 15% z kupní ceny, zbývající část doplatíte až po kolaudaci. S výhodným financováním vám rádi pomůžeme ve spolupráci s naší hypoteční specialistkou, která vám ochotně vypracuje nezávaznou kalkulaci. Těšíme se na vás!

Parametry bytu

Cena
8 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dukelská, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID
70
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
102 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Kamila Matěchová

Kamila Matěchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu