Prodej rodinného domu, Kutná Hora, Vajdova, 325 m2 (ID: 3473283)

Vajdova, Kutná Hora - Žižkov

19 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 305 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím vám ke koupi rodinný dům o dispozici 5+kk, s užitnou plochou 325m2, plocha pozemku 740m2, (543m2 zahrada, 197m2 zastavěná plocha domu). Dům se nachází na krásném místě s jedinečným výhledem do zeleně a na chrám sv. Barbory.

Výhled není vše, co tato nemovitost nabízí. Na zahradě je vybudovaný prostorný vinný sklípek. K relaxaci slouží sauna, která se nachází stejně jako prádelna v suterénu domu. Pohodlné parkování zajistí garážové stání.
Přízemí je světlé a vzdušné, tvoří ho obývací pokoj, propojený s kuchyní, s prostorným špajzem a jídelnou. Jsou zde dva vstupy na terasu, dále pracovna, ze které je vstup do nově zrekonstruovaného prostoru, který vznikl rozdělením dvojgaráže a nabízí se zde možnost mít například prostor ke svému podnikání, který bude oddělen od domu nebo jen další obytnou místnost a zvětšit dispozici domu na 6+kk, dále je zde koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta.
V podkroví je ložnice s balkonem s již zmíněným úžasným výhledem na kutnohorský skvost, další dva pokoje, koupelna, toaleta a dvě šatny. Z jedné z ložnic je vstup do nově vybudované šatny, vestavěné v podkroví.

Stavba byla dokončena v r. 1997. Součástí vybavení jsou dřevěná okna a podlahy, vnitřní i venkovní krb. V roce 2022 proběhla instalace nové kuchyňské linky, kompletně vybavené moderními spotřebiči, v roce 2021 nový plynový kotel a boiler.
Velmi příjemná lokalita leží v rychlém pěším dosahu všech služeb – mateřské a základní školy, gymnázia, Domu dětí a mládeže, prodejny potravin i nemocnice. Pár minut chůze vede k chrámu sv. Barbory i do půvabného historického jádra města, nabízejícího široké možnosti kulturního i sportovního vyžití, dobře dostupného vlaky i autobusy a zároveň pár minut chůze do přírody.
PENB se zpracovává, bude doplněn.
S financováním této nemovitosti vám ráda pomohu.
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
19 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Vajdova, Kutná Hora - Žižkov
ID
00262
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
325 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
740 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Martina Mejstříková

Martina Mejstříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu