Prodej bytu 1+1, Třinec, Lidická, 35 m2 (ID: 3474284)

Lidická, Třinec

Rezervováno
1 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 624 Kč /za měsíc

(mimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na KN 2.000,-Kč)

Prémioví partneři v Třinci

Informace k bytu

Hledáte menší byt na dobrém místě?

Nabízíme Vám ke koupi byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1+šatna/35 m2 na ul. Lidická v Třinci v části Lyžbice. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží v panelovém domě po revitalizaci s výtahem. Dům je v energetické třídě C -úsporná.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí - původní jádro bylo obloženo keramickým obkladem, částečně nová elektroinstalace, na podlahách položená plovoucí podlaha, v kuchyni pvc a v obývacím pokoji na parketách položený koberec. V předsíni se nachází samostatné wc, koupelna s vanou a šatna, obývací pokoj je průchozí do kuchyně. V kuchyni je zánovní kuchyňská linka s plynovým sporákem, ohřev teplé vody zajištěn přes průtokový plynový kotel. Byt se prodává bez vybavení.

K bytu můžete využívat balkon, který se nachází na společné chodbě v mezipatře.

Měsíční náklady činí 3.286,-Kč a z toho je dlouhodobé šetření ve výši 1.495,-Kč. Aktuálně se bude řešit výměna výtahu, ale náklady by měly zůstat ve stejné výši.

Velkou výhodou bytu je osobní vlastnictví, které můžete financovat hypotečním úvěrem a také místo. Jste blízko centra, restaurace, MHD, základní školy, gymnázia, zimního stadionu, nákupního centra. Pokud rádi vyjíždíte do hor, máte 12min pěší chůzi novou vlakovou zastávku Třinec -Město.

Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište. S financováním Vám rád poradí náš nezávislý úvěrový specialista s praxí od roku 2006 pan Ing. Aleš Bogocz.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
1 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
mimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na KN 2.000,-Kč
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Lidická, Třinec
ID
202413795
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
35 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Třinci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu