Prodej rodinného domu, Orlová - Lutyně, 78 m2 (ID: 3474527)

Orlová, Lutyně

5 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 730 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Orlové

Informace k domu

Předmětem prodeje je novostavba rodinného domu, který se nachází v klidné části Orlové, což je ideální pro ty, kteří preferují klidné místo k bydlení s výbornou dostupností. V přízemí domu se nachází bytová jednotka o velikosti 3+kk, což znamená 2 pokoje, kuchyň propojenou s obývacím pokojem, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, technická místnost, v zádveří domu je prostor pro předsíňový věšák. Dům je vytápěn teplovodním podlahovým topením, což je efektivní a pohodlný způsob vytápění. Odpad řešen jímkou, možno napojení na kanalizaci (připojení na kanalizaci je již připraveno - odbočka). Nemovitost je postavena z Porothermu 30, zateplení domu – polystyren 18 cm, okna trojskla, střešní krytina – plech, okna plast, k dispozici elektrický kotel. Kolaudace domu proběhne cca do 2 měsíců, dále budou do domu dodány obložkové dveře, světla, parapety, bude provedeno olištování laminátové podlahy, bude zhutněný přístup k domu a před domem. Do domu lze umístit krb. Nemovitost má výbornou dostupnost do centra Orlové, Ostravy, Karviné či Havířova.
K domu náleží zahrada o velikosti 845m2, kde si můžete užívat venkovního prostoru a relaxovat. Na pozemku je umístěno pár okrasných stromků, terén je mírně svažitý, kde je prostor pro umístění bazénu či skleníku. Výhled zahrady směrem k lesíku nabízí klid a soukromí. U domu je prostor pro vybudování vlastní parkovací místa a je také možnost postavit kryté parkovací stání. Do konce dubna sleva na pořízení kuchyňské linky 50.000,- Kč. Dum lze take směnit za stavebni pozemek s doplatkem kupni ceny .Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte mne kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Orlová, Lutyně
ID
03269
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
78 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
98 m2
Podlahová plocha
78 m2
Plocha nemovitosti
943 m2
Plocha zahrady
850 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AMBRA REAL group s.r.o.

AMBRA REAL group s.r.o.

28. října 770/6, Ostrava, Moravská Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Monika Ďurišová

Monika Ďurišová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Orlové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu