Prodej bytu 2+kk, Drač (Durrës), Albánie, 62 m2 (ID: 3474783)

Drač (Durrës), Albánie

3 309 248 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Apartmán 2+kk s balkónem, o rozloze 62 m2 v obytném komplexu. Apartmán je situován přímo u pláže s bočním výhledem na moře. Nachází se v krásné a populární lokalitě Shkembi i Kavajes. Je určen k celoročnímu užívání.

Všechny apartmány kompletně rekonstruujeme dle evropských standardů včetně plně vybavené kuchyňské linky, koupelny se sprchovým koutem a zařizujeme je novým nábytkem. Klimatizace je standard stejně tak jako další základní technická vybavenost. Fotogalerie tohoto apartmánu představuje vzorový apartmán nicméně výhled z balkonu na moře je reálný.

Pokud tento apartmán nesplňuje vaší představu či máte speciální požadavky, určitě pro Vás najdeme vhodnou alternativu právě pro vás. Prosím kontaktujte nás - jsme Vám plně k dispozici.

Parametry bytu

Cena
3 309 248 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Drač (Durrës), Albánie
ID
2014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jiří Vančura

Jiří Vančura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu