Prodej rodinného domu, Žlutice, 112 m2

Žlutice

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žluticích

Informace k domu

Zemědělská usedlost

Představte si idylické útočiště, kde čas zpomaluje a moderní svět zůstává za bránou. Místo, kde se historie prolíná s přítomností a kde každý krok po staré cestě odhaluje další a další tajemství. Vítejte na zemědělské usedlosti v Knínicích, části města Žlutice, kde se snoubí tradice, příroda a nekonečné možnosti pro ty, kdo si chtějí vytvořit život podle vlastních představ.

Tato unikátní nemovitost, jejíž kořeny sahají až do roku 1865, se rozprostírá na pozemku o velikosti 8 894 metrů čtverečních, což ji činí ideálním místem pro realizaci vašich snů. Ať už jste vášnivým jezdcem, který hledá prostor pro chov koní, farmářem v srdci, nebo jednoduše někým, kdo touží po klidu a souznění s přírodou, tato usedlost nabízí nejen dostatek prostoru, ale i inspiraci a svobodu.

Stodola čekající na rekonstrukci, se svými stájemi, nabízí nekonečné možnosti pro vaše projekty a záměry. Představte si, jak tento prostor ožívá, ať už jako útulný domov pro vaše zvířecí společníky nebo jako místo pro vaše zemědělské ambice.

Samotný dům, který stojí na prahu své nové kapitoly, je připravený na rekonstrukci, aby mohl splnit vaše představy o dokonalém domově. Aktuálně je dům obývaný a k dispozici pro případné zájemce po dohodě v časovém horizontu 2-3 měsíců. S obyvatelným prvním nadzemním podlažím, částečným podsklepením a prostorným podkrovím máte zde skvělou příležitost vytvořit si domov přesně podle svých přání. Vlastní zdroj vody a ústřední topení na tuhá paliva, i když nyní mimo provoz, představují základ, na kterém lze stavět.

Umístění usedlosti je jako stvořené pro ty, kdo hledají klidné útočiště, avšak s možností snadného dosažení civilizace. Žlutice, s veškerou občanskou vybaveností, jsou pouhých 5 km odtud. A pokud toužíte po větší dávce kultury či relaxace, lázeňské město Karlovy Vary je vzdáleno jen 25 minut jízdy autem, zatímco cesta do Prahy nebo Plzně zabere pouze hodinu, respektive 40 minut.

Tato zemědělská usedlost není jen místem k životu. Je to pozvánka k novému začátku, kde každý den nabízí příležitost tvořit, růst a naplňovat své sny. Pokud hledáte místo, kde můžete psát další kapitolu svého života, tato usedlost v Knínicích by mohla být právě tou pravou volbou pro vás. Navštivte nás a nechte se okouzlit kouzlem místa, kde historie a přítomnost společně tvoří cestu k budoucnosti.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Žlutice
ID
N319
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
112 m2
Plocha nemovitosti
8894 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jakub Polouček

Jakub Polouček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žluticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu