Prodej rodinného domu, Zadní Třebaň, Nad Pěšinou, 293 m2

Nad Pěšinou, Zadní Třebaň

11 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 423 Kč /za měsíc

(cena je vč. provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Zadní Třebani

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji hrubou stavbu rodinného domu, který se nachází na adrese Ulice Nad Pěšinou, obec Zadní Třebaň, okres Beroun. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí, která nabízí vysoký potenciál a návratnost investice.

Dům disponuje několika pokoji jejichž určení je nyní na zvážení pro dokončení stavby. Díky tomu, že se momentálně nachází ve fázi hrubé stavby, nabízí možnost dokončení a přizpůsobení podle vlastních představ. Zastavěná plocha činí 180m² a celková plocha parcely dosahuje 1991m², což poskytuje dostatek prostoru pro další rozšíření nebo využití.
V přízemí se nyní nachází garáž pro dvě auta spojená s dílnou, prostor pro posilovnu nebo hernu, technická místnost a místnost určená pro zahradu s přímým napojením na ni. V prvním patře je prostor pro kuchyni, koupelnu, obývací pokoj a pracovnu. Poslední patro nabízí možnost ložnice a 2-3 pokojů.

Tato nemovitost je ideálně situována s orientací na jihozápad, což zaručuje dostatek slunečního světla a příjemné prostředí. Okolí nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školy, školky, pošty a obchodu s potravinami.

Další výhodou této nemovitosti je přítomnost balkonu o rozloze 16m², který poskytuje krásný výhled na okolní krajinu. K dispozici je také jedna garáž o rozloze 29m², která zajišťuje bezpečné parkování.

Nemovitost není není napojena na veřejnou kanalizaci a vodovod, počítá se s napojením při dokončení stavby. Na pozemku je též vybudovaná studna. Plynovod je též k dispozici v nedaleké komunikaci. Elektřina s napětím 230 V i 380 V je samozřejmostí.

Díky své výhodné poloze je doprava do okolních měst a obcí snadná jak autem tak i vlaky a autobusy. Vozovka je sice neupravená, ale snadno přístupná.

Celkově je tato nemovitost skvělou investicí s vysokým potenciálem pronájmu a návratnosti. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejlepší nabídce. Rozměry jsou pouze orientační.

Parametry domu

Cena
11 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nad Pěšinou, Zadní Třebaň
ID
0318-NP00056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
293 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1991 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Zuzana Železná

Zuzana Železná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zadní Třebani?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu