Pronájem bytu 3+kk, Praha - Žižkov, Sudoměřská, 76 m2

Sudoměřská, Praha, Žižkov

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu krásný, světlý byt 3+kk ve třetím patře činžovního domu v klidné ulici Sudoměřská, Praha 3 - Vinohrady/Žižkov.

Dispoziční řešení: dva samostatné pokoje (17m2 a 14m2), obývací pokoj s kuchyňskou linkou (24,5m2), koupelna (3m2), oddělená toaleta (1,1m2), předsíň (9,6m2), šatna (3,1m2), komora (1,2m2), lodžie (3,3m2), prostorný sklep (7m2).
Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně rozvodů, podlah, nové koupelny se sprchovým koutem, toalety, nové bezpečnostní dveře, nová špaletová okna apod. Parketové podlahy byly broušeny a nalakovány, položena nová dlažba. Koupelna má podlahové vytápění.

Je zde osazena nová kuchyňská linka včetně spotřebičů - myčka nádobí, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, varná plynová deska, digestoř. V šatně je umístěná pračka a sušička. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje úsporný plynový kotel. Byt je částečně vybaven (dle dohody lze dovybavit).

Dům má nově zrekonstruovaný vnitroblok pro relaxaci a společné setkávání se sousedy, nový výtah, vstupní dveře na čip. V okolí je plná občanská vybavenost: obchody(NC Flora), služby, zdravotnická zařízení(poliklinika Olšanka, Vinohradská nemocnice), kavárny, restaurace, divadla, školky a školy. Jen pár minut vzdálený od náměstí Jiřího z Poděbrad (Farmářské trhy, pekařství Antonín).

Dopravní dostupnost: stanice metra "A" Flora, nebo tramvajová zastávka Olšanské nám. (linka 9, 5), obojí vzdálené 5 minut pěšky. K relaxaci a sportovnímu vyžití se v docházkové vzdálenosti nacházejí Riegrovy sady, Mahlerovy sady, Parukářka a Sportcentrum Hotelu Olšanka.

Finance:
Nájemné 30 000,-
Zálohy na služby 4 300,-
Kauce 60 000,-
+ provize RK 30 000,-

Prohlídka bytu proběhne 15.4. V případě zájmu prosím volejte.

Parametry bytu

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Sudoměřská, Praha, Žižkov
ID
80935
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ABA REAL s.r.o.

ABA REAL s.r.o.

Tržiště 371/3, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Brejcha

Tomáš Brejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu