Prodej rodinného domu, Kamenice, Lužní, 140 m2 (ID: 3475391)

Lužní, Kamenice

Rezervováno
12 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 477 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Kamenici

Úklidové služby

Informace k domu

Good Storey Homes Vám exkluzivně zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu v krásné lokalitě Ladova kraje, v obci Kamenice-Ládví, pouhých 30 km od centra Prahy. Dům s obytnou plochou 140 m², plus samostatnou šatnou v patře, půdou s úložným prostorem a komorou v přízemí, má momentální dispozici 4kk, byl kolaudovaný v roce 2019 a nachází se v klidné ulici, na níž navazuje biokoridor pro zvěř. Součástí oploceného pozemku o výměře 1.079 m² jsou garáž/dílna, tři bioklimatické pergoly s venkovní postelí a gabionovými zídkami vymezený prostor s celoročně uživatelnou vířivkou. Ze zahrady i z domu je překrásný výhled do okolního kraje.
Dispozice domu je velmi příjemná a praktická, přičemž majitelé kladli nevšední důraz na úložné prostory tak, aby dům byl co nejméně zatížený neuskladněnými věcmi. V přízemí domu se za vstupní chodbou nachází koupelna se sprchovým koutem a WC a vstup do obývacího pokoje s designovou kuchyní na míru. Obývací pokoj je z jedné části prosklený díky francouzským oknům, kterými se vchází na terasu s grilem, a je tedy velmi světlý. V přízemí je ještě umístěný prostorný pokoj pro hosty, který může sloužit také jako pracovna či ložnice.
V patře jsou dvě místnosti, koupelna s vanou a samostatné WC. Jedna ze současných místností je stavebně koncipovaná tak, že se dá snadno rozdělit na dva (např. dětské) pokoje či dvě pracovny.
V celém domě je zavedeno podlahové vytápění napojené na elektrokotel. V chladném období lze k vytápění využít i krbová kamna v obývacím pokoji.
Voda do domu je přivedena z obecního řádu. Dům je napojen na místní kanalizaci.

Veškerou občanskou vybavenost, včetně mateřských školek, škol, obchodů a zdravotních služeb, lze nalézt přímo v Kamenici či v nedalekých Velkých Popovicích. Dopravní dostupnost obce je velmi dobrá, nájezd na dálnici D1 je 10 minut od domu, přičemž z obce vedou i linky pražské MHD.

Pro aktivní trávení volného je tato lokalita jako stvořená. Obec přímo navazuje na Přírodní park Hornopožárský les vhodný na procházky či běh a na výlety je také možné vyrazit po krásné cyklostezce Krajem Josefa Lady.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rád pomůže náš hypoteční specialista.

Více informací Vám rádi poskytneme při prohlídce nemovitosti.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
12 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lužní, Kamenice
ID
61
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1079 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marika Čampulková

Marika Čampulková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu