Prodej rodinného domu, Dolní Dvořiště - Všeměřice, 80 m2

Dolní Dvořiště, Všeměřice

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu a provize RK.)

Prémioví partneři v Dolním Dvořišti

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej chalupy, "na samotě u lesa", jednopodlažního rodinného domu s vestavěným podkrovím, o zast. ploše 66 m² a obytné cca 80 m², v části obce Dolní Dvořiště - Všeměřice.

Dům, zapsaný na KU jako rodinná rekreace, od pořízení stávajícím majitelem v září 2022 prošel rozsáhlou rekonstrukcí: střecha včetně zateplení, krytina (kanadský šindel), fasáda, elektroinstalace, rozvody vody, odpadů, přívod vody ze studny. odvodnění podloží. Nadále však nabízí spoustu prostoru pro vlastní seberealizaci při dokončení.

Dispozičně je objekt řešen jako 4+kk, případně 3+1. Schodiště do vestavěného podkroví, které více méně kopíruje uspořádání přízemí, rozděluje prostory na dvě části, V té severovýchodní, vpravo je prostorná kuchyň a koupelna. Vlevo v jihozápadní části pak obývák. Spojuje je nejenom chodba, ale i přístup na schodiště z obou stran. Ve vestavěném podkroví se nachází dva pokoje se šikminami a koupelna.

Voda je ze studny, odpad sveden do septiku. Vytápění bylo zamýšleno krbovými kamny, nebo klimatizační jednotkou. Celková plocha pozemku je sice "jen" 193 m², z toho zastavěná 66 m², avšak přilehlý pozemek, včetně příjezdové cesty je v majetku obce Dolní Dvořiště, kde lze předpokládat vstřícné jednání ohledně eventuálního pronájmu, či prodeje.

Všeměřice je malá vesnice v nádherné krajině šumavského rázu, nyní část obce Dolní Dvořiště v okrese Český Krumlov. Nachází se asi 6,8 km (3,5 km) na severovýchod od hraničního přechodu Dolního Dvořiště a 6 km jižně od Kaplice. Je zde evidováno 31 adres.

Možná výměna za byt, dům, či chatu vhodnou k trvalému bydlení ve Vyšším Brodě a blízkém okolí. Ev. číslo: 646725.

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Dolní Dvořiště, Všeměřice
ID
647339
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
66 m2
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
193 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
231 kWh/m2 za rok
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Dvořišti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu