Pronájem bytu 2+1, Plzeň, Sokolovská, 62 m2 (ID: 3475940)

Sokolovská, Plzeň

14 490 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2.451 Kč/měsíc + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme k pronájmu byt 2+1, o celkové výměře 62 m², v 7. nadzemním podlaží domu s výtahem v klidné části Plzně. Byt je zařízen jen částečně nábytkem, který si můžete prohlédnout ve fotogalerii, a finální styl tak bude podle Vašich představ. Kuchyňská linka ve světlém dekoru se spotřebiči (lednice, sporák, digestoř, mikrovlnná trouba) je umístěna v samostatné místnosti s oknem, které do prostoru přivádí nejenom čerstvý vzduch, ale i více denního světla. Koupelna je obložena obklady v přírodních tónech a kromě umyvadla se skříňkami disponuje sprchovým koutem. Toaleta je samostatná. Dostatek úložného prostoru Vám poskytne komora uvnitř bytu a také sklepní kóje, která je součástí pronájmu. Pro obyvatelé domu je navíc k dispozici i kolárna a sušárna. Příjemným benefitem je také společný zastřešený balkón, na který se dostanete z chodby. Dům se pyšní energetickou náročností třídy C - úsporná.


Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je ihned k nastěhování.


Dům se nachází v klidné lokalitě poblíž udržovaného Parku u bazénu. Nedaleko je také Park Zemník s dětskými hřišti a venkovní posilovnou, který vnikl na přání obyvatel nebo Košutecké jezírko - krásné romantické místo ke koupání. Pláže jsou především travnaté, vstup do vody pozvolný a písčitý. Poblíž jsou dětské hřiště a restaurace. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. Tramvajová zastávka se nachází doslova za rohem a opodál je i zastávka autobusu.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. internetu, pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 2.451 Kč/měsíc + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
14 490 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ poplatky 2.451 Kč/měsíc + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Sokolovská, Plzeň
ID
2403 1460 2
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Veronika Roubíčková

Veronika Roubíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu