Prodej rodinného domu, České Budějovice - České Budějovice 7, Plavská, 447 m2 (ID: 3476213)

Plavská, České Budějovice 7

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize RK a právního servisu. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada)

Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej částečně podsklepeného rodinného domu se 2 byt. jednotkami (3+1, 3+kk) s garáží a venkovním vyhřívaným bazénem v žádané lokalitě ul. Plavská č.p. 1415/30, České Budějovice. Ve zděném domě, jehož obvodové zdi jsou zatepleny polystyrenem a strop (podlaha půdy) kvalitní izolací jsou dvě samostatné bytové jednotky. Každá má vlastní koupelnu a WC. V přízemí se nachází byt 3+1 o celkové výměře 109m² se vstupem na venkovní terasu se zahradou. V podkroví je světlá byt. jednotka 3+kk (138 m²) s vestavěnými skříněmi a terasou. Podrobné rozkreslení dispozice jednotlivých bytů naleznete na orientačním plánku ve fotogalerii.

Menší zahrada (183 m²) se vzrostlými stromy a uzavřená tújemi poskytuje dostatečné soukromí a prostor na odpočinek. . Na zahradě je vystavěna pergola s posezením a zastřešený bazén s vyhříváním (tepelné čerpadlo).

Součástí domu je garáž s dílnou (40 m²) a parkovací místo (36 m²) na vlastním pozemku. Dům má i vlastní kopanou studnu, sloužící dnes jako zdroj užitkové vody.

Vytápění a ohřev teplé vody je plynovým kotlem umístěným v suterénu domu. Objekt je napojen na veřejný vodovod a městskou kanalizaci.

Dům stojí na strategickém místě, pouhých 10 minut od centra města České Budějovice. Zastávka MHD je 2 minuty chůze od domu. V širším okolí je ZŠ a MŠ Rožnov.

V okolí se nachází vyhledávaný přírodní park u řeky Malše, který nabízí dokonalé sportovní a rekreační vyžití.

Dům a místo dokáže oslovit rodiny hledající dvougenerační zázemí nebo investici generující pravidelný měsíční příjem. Dům nabízí dostatek prostoru a příjemnou atmosféru.

Zajistíme Vám financování a veškerý právní servis.

Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada z realitní kanceláře A TEMPO fungující pod ochrannou známkou dumrealit.cz.

Těšíme se na prohlídce. Ev. číslo: 646711.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize RK a právního servisu. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Plavská, České Budějovice 7
ID
647325
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
447 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
147 m2
Podlahová plocha
447 m2
Plocha nemovitosti
233 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Topení
Lokální plynové
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Pavel Čada

Pavel Čada

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu