Pronájem kanceláře, Praha - Horní Měcholupy, Dačická, 70 m2

Dačická, Praha, Horní Měcholupy

16 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus elektřina a kauce. Neplatíte provizi.)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Pronájem dvou prostorných kanceláří 50 m2 s archivem, komorou a terasou 20 m2, které se nachází v prvním patře rodinného domu v ulici Dačická 138, Praha 15 - Horní Měcholupy v klidné vilové čtvrti. Obě místnosti jsou vybavené klimatizací s možností přitápění. Na západně orientovaných oknech s výhledem do zahrady jsou předokenní rolety. Všechny místnosti jsou nově vymalované. Na podlahách jsou zátěžové koberce. V přízemí se nachází toaleta se sprchovým koutem. Přístup nahoru je přes uzamykatelné točité schodiště do chodby s umyvadlem, kde je možnost mít třeba čajovou kuchyňku. Vhodné pro tichý kancelářský provoz. Také lze domluvit parkování jednoho vozu na pozemku přímo u domu s brankou na dálkové ovládání.

Oblíbená lokalita s velmi dobrou dopravní dostupností autem a MHD, autobusová zastávka tři minuty chůzí od domu, nebo na vlak za sedm minut chůzí. V blízkosti je retail park s veškerými obchody. V okolí jsou dobré restaurace, supermarkety, benzínová pumpa, tenisové kurty, golfový areál a lesopark Hostivař.

Provizi neplatíte. Jde o příjemné místo pro práci od seriózního majitele se zájmem o dlouhodobý pronájem za 16.500 Kč plus elektřina, která se přepisuje na nájemníka. Prostory jsou připravené k nastěhování dle dohody.

Pro bližší informace jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Parametry nemovitosti

Cena
16 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Plus elektřina a kauce. Neplatíte provizi.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Dačická, Praha, Horní Měcholupy
ID
11493
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
296 m2
Podlahová plocha
70 m2
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu