Prodej rodinného domu, Počátky, Žižkova, 105 m2 (ID: 3478079)

Žižkova, Počátky

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Počátkách

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji velmi příjemný a útulný rodinný domek před dokončením.

Všechno zásadní jako nová střecha, krovy, trámy, elektřina, voda, betonové podlahy, plastová okna, nový vyvložkovaný komín je hotové.

Dům je možné dokončit nízkým nákladem. Vše nové, připravené k dokončení.

Na nového vlastníka tedy čeká dodělat dům k obrazu svému. Možnost realizovat vlastní představy a přivést dům do finální podoby, která bude vyhovovat novému majiteli. Tato varianta je jistě lepší než investovat do starého domu, kde nevíte co na vás čeká.

Dům má 2 NP, respektive 1 NP plus podkroví. V 1. NP je příprava na instalaci kuchyně s jídelním koutem a obývací pokoj se vstupem na terasu. Obě místnosti mají každá krásných 24m. V 1. NP je dále samostatná místnost s klenbou 8 m2 na vybudování koupelny a wc. Všechny rozvody elektřiny a odpady jsou hotové a připravené.

Úžasné jsou přiznané trámy, které navozují příjemnou a útulnou atmosféru.

Ve 2. NP je v tuto chvíli volné a prostorné podkroví, kde mohou úplně v pohodě vzniknout 2 krásné ložnice, nebo cokoliv co si bude nový vlastník přát.

V domě lze topit krbovými kamny, které jistě dotvoří úžasnou atmosféru. V domě je samozřejmě možné topit i plynem, nebo elektrikou.

Z obývacího prostoru v přízemí domu, ale i samostatnou brankou z venku je vstup na příjemný dvorek, zahradu o výměře 46m, který svou klidnou povahou přímo vybízí k odpočinku, odpolední kávě, sušení prádla, pěstování květin a rajčat a podobně.

Pro bližší info kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Žižkova, Počátky
ID
RP3668
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
105 m2
Plocha nemovitosti
157 m2
Plocha zahrady
47 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Pomazal

Reality Pomazal

Čestmírova 363/1, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jan Kotyz

Jan Kotyz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Počátkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu