Prodej mobilheimu, Pardubice, Jana Palacha, 68 m2

Jana Palacha, Pardubice - Zelené Předměstí

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme zcela nový, částečně vybavený nízkoenergetický mobilní dům, který může být dopraven na váš pozemek kamkoli si budete přát.

Stavba je vhodná k celoročnímu bydlení i jako prázdninová chata. Konstrukce je vyrobena z kvalitních materiálů (dřevostavba s výbornými termoizolačními materiály a nízkými náklady na vytápění), které podléhají náročným evropským standardům. Vnější rozměry mobilheimu jsou 4,5 x 15 m s výškou 3,7 metru.

Ve vnitřních prostorách o dispozici 4+kk jsou již připraveny rozvody vody, odpadu a elektřiny, jejichž zakončení se nachází pod domem. Stropy jsou obloženy dřevěnými palubkami se zabudovanými bodovými světly. V kuchyni je připraven obložený nehořlavý prostup pro krb s externím sáním. Součástí objektu jsou plastová okna, vybavená prostorná koupelna s luxusní rohovou vanou a WC, střecha je plechová.

Dům poskytuje velký prostor pro doladění dle Vašeho vkusu, krbová kamna dle Vaší preference mohou být doplněna také o sadu topných infrapanelů, karmu na teplou vodu (bojler), vývody pro kuchyni Vašich snů jsou již připraveny. Z přední strany domu je předem připravena pozednice pro budoucí stavbu terasy. Součástí ceny mobilního domu jsou dokončovací práce, které se provádějí po převozu na Váš pozemek. To je instalace okapového systému a natažení omítkou v odstínu podle vašeho přání, podle domluvy s dodavatelem. Je potřeba objednat vlastní odvoz. Aktuálně mobilní dům čeká na pozemku dodavatele v blízkosti zpevněné komunikace.

Více informací rádi poskytneme na osobní prohlídce.

Co ještě budete potřebovat? Především vhodný pozemek, na který dům postavíte. Jelikož se jedná o mobilní dům, který si můžete přestěhovat, nemusí být parcela stavební, bude však potřeba vyřídit územní souhlas. Počítejte i s náklady na dopravu domu na pozemek a přípravu vybetonovaných nivelovaných patek, na kterých bude dům stát. Cena dopravy se bude lišit dle vzdálenosti a náročnosti usazení domu na Vašem pozemku.
Veškeré dotazy vám rád osobně zodpovím na prohlídce, či po telefonu.

Parametry nemovitosti

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Jana Palacha, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
0297-NP00166
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
68 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Samota

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Vox

Jana Palacha 324, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje mobilheimů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu