Prodej bytu 4+kk, Praha - Vršovice, Moskevská, 95 m2

Moskevská, Praha 10 - Vršovice

16 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 302 Kč /za měsíc

(cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Světlý, prostorný a zajímavě řešený klimatizovaný byt 4+kk s prosklenou terasou je součástí moderního bytového domu s výtahem, sklepy a garážemi. Rezidenční objekt s dobrou dopravní dostupností se nachází v blízkosti kompletní městské vybavenosti nedaleko Bohdaleckého lesa.

Praktickou a nevšední dispozici bytu ve 3. NP tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem a panoramatickým výhledem na Prahu, 3 ložnice (2 ložnice se vstupem na terasu), koupelna se sprchovým koutem a místem pro pračku a sušičku, samostatné WC, šatna. K bytu náleží parkovací stání a sklepní kóje hned parkovacím stáním.

Energeticky úsporný bytový dům byl dokončen v roce 2012 a nabízí kvalitní zázemí s moderními užitnými prvky. Samotný byt prošel částečnou modernizací a nabízí nadstandardní vybavení: interiérové dveře Sapeli, vinylové povrchy podlah, kvalitní dlažbu a obklady, předokenní rolety na el. pohon, prosklenou terasu s posuvnými okny a markýzou, kompletně vybavenou kuchyň, klimatizaci aj.

Nemovitost je dobře dostupná MHD, v okolí je velký výběr škol, školek, sportovišť a příjemný je i nedaleký Bohdalecký les, Tyršův Vrch, park Františka Langera aj.

Podlahová plocha bytu je 94,8 m2, terasa 9,1 m2, sklep 4,3 m2, garážové stání 12,7 m2.

Parametry bytu

Cena
16 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Moskevská, Praha 10 - Vršovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VAN HYPO, s.r.o.

Lípová 511/15, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu