Prodej rodinného domu, Kunčice pod Ondřejníkem, 172 m2 (ID: 3480206)

Kunčice pod Ondřejníkem

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kunčicích pod Ondřejníkem

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 5+kk v obci Kunčice pod Ondřejníkem, okres Frýdek-Místek. Úsporný dům s velice nízkými náklady na provoz s nově instalovanou fotovoltaikou z roku 2023 byl před deseti lety také zateplen a byla vyměněna všechna okna. Nemovitost se nachází nedaleko centra obce, v malebné beskydské krajině na úpatí masivu Ondřejníku, kde prostředí vhodné pro milovníky přírody zároveň vyvažuje dostupnost okolních měst. Do Frenštátu pod Radhoštěm či Frýdlantu nad Ostravicí dojedete autem za deset minut.

Dům byl postaven roku 1936 a v minulosti patřil k významným stavbám bohatých obyvatel obce. Rekonstrukce domu podtrhují jeho minulost a snoubí ji s potřebami moderní rodiny, kromě zachovalých prvků v interiéru stojí za vyzdvihnutí například dřevěná okna řešena v původním stylu.

Dispozičně je dům rozdělen do dvou pater, kdy v přízemí prostornou chodbou projdeme do útulné obývací místnosti s krbovými kamny, ideální pro trávení zimních večerů při sklence vína. Dále zde najdeme kuchyňskou část s komorou, další obytný pokoj, koupelnu s vanou a sprchovým koutem a samostatnou toaletu. Do patra vystoupáme po krásném původním schodišti, přes které se dostaneme do prostorného podkrovního pokoje, menší ložnice a nově vybudované pracovny na míru s úložným prostorem. Společně s pracovnou s podlahovým topením zde byla v loňském roce vybudována i druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Nemovitost je obklopena prostornou udržovanou zahradou parkové úpravy, na které se nachází altánek s posezením u ohniště, dětský dřevěný hrad, zahradní domek i přístřešek pro auto a možnost parkování několika dalších aut.

Stavba je z větší části podsklepena, je napojena na obecní vodovod, avšak k dispozici je i studna s napojením do domu. Vytápění je zajištěno atmosférickým plynovým kotlem, odpad je sveden do kanalizace.
Kunčice pod Ondřejníkem nabízí veškerou občanskou vybavenost, najdete zde školu, školku, obchod s potravinami, kvalitní restaurace a na okraji obce se necháte hýčkat v lázeňském centru. Do okolních měst se můžete nechat dovézt jak vlakem tak autobusem.

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vyhotoven, proto uvádíme třídu G.

Zaujala Vás tato nemovitost?
Rádi se s vámi sejdeme osobně a poskytneme vám více informací. Financování zajistíme zdarma s pomocí našeho hypotečního specialisty, který má mnohaleté zkušenosti v oboru a poskytne vám nejvýhodnější podmínky na trhu.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Kunčice pod Ondřejníkem
ID
1006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1054 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KURKO reality

náměstí Svobody 29, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Jiří Kalich

Jiří Kalich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kunčicích pod Ondřejníkem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu