Prodej bytu 3+1, Olomouc, Na Vozovce, 100 m2

Na Vozovce, Olomouc

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitele, nabízíme k prodeji kompletně vybavený cihlový mezonetový byt o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví v 5.NP o celkové výměře 100 m² v Olomouci-Nová Ulice, ulice Na Vozovce.

Celková výměra se sestává z:
- bytová plocha 83 m²
- půdní vestavba 15,2 m²
- sklep 2 m²
SVJ disponuje venkovními parkovacími místy ve vnitrobloku bytového domu a je přístupné za bránou na dálkové ovládání. Jedno parkovací stání je přednostně k dispozici pro majitele bytové jednotky za jednorázový správní poplatek 2.500,-Kč.

Byt je moderně zařízený, klade důraz na uživatelský komfort a zajišťuje vysokou úroveň pohodlí. Byt byl přistaven v roce 1996 jako součást bytového domu ze 60. let 20. století. V roce 2006 byla přistavena půdní vestavba. Jednotka prošla velmi zdařilou a kompletní rekonstrukcí bytového jádra, vše si rekonstruovala majitelka sama. V Obývacím pokoji jsou venkovní zatemňovací žaluzie, které spolehlivě odráží teplo a světlo, dřevěná plovoucí podlaha, komín - v případě chuti či potřeby vybudovat krbová kamna. Dřevěná eurookna - v roce 2023 seřízeny. Bytová jednotka disponuje vlastním plynovým kotlem, ten prochází revizemi každý rok, což přináší výhodu nezávislosti na centrálním vytápění a možnost individuálně regulovat teplotu a spotřebu energie.

Bytový dům má zřízený fond oprav a není zadlužený. Dům prošel revitalizací, v rámci rekonstrukce byla instalována nová střecha (2022), stupačky v celém domě (2023) a zateplení fasády na severní straně a nové el. rozvody (2019).
Na půdě, vedle vchodu do bytu, jsou k dispozici společné prostory sušárna, umývárna a mandlovna.

Byt se nachází v centru Olomouce, což nabízí skvělou lokalitu pro bydlení, snadný přístup ke všem důležitým zařízením, obchodům, restauracím nebo kulturním institucím. Vzhledem k centrální poloze můžete využívat veškeré výhody městského života, jako je pestrá nabídka kaváren nebo park Čechovy Sady, který je přímo za domem.

Cena je stanovena na 7.490.000,-Kč.
V ceně jsou zahrnuty všechny poplatky za právní servis a provize RK. Zajišťujeme profesionální servis a nabídku financování nemovitosti.
Kontaktujte makléře pro bližší informace a domluvte si svoji prohlídku, co nejdříve.

Parametry bytu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Na Vozovce, Olomouc
ID
9690
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
605 m2
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
192 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Nesvadba

Ing. Lukáš Nesvadba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu