Prodej rodinného domu, Tišice, Okružní, 530 m2 (ID: 3480375)

Okružní, Tišice

10 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 470 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tišicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dispozice: 6+2, možnost dvougeneračního bydlení
Lokalita: Tišice
Cena: 10.800.000,- Kč
Užitná plocha: 530m2
Velikost pozemku: 714m2
Příslušenství: Bazen, garáž, dílna, řeznický chladák
Možnost financování hypotečním úvěrem

Vítejte v tomto půvabném domě, který má co nabídnout ať už hledáte prostorný rodinný dům nebo zajímavou investici. Dispozice 6+2 zaručuje dostatek prostoru pro celou rodinu a přináší možnost individuálních úprav podle vašich představ.

Tento dům je připraven k okamžitému nastěhování, přesto zároveň poskytuje neuvěřitelný potenciál pro budoucí majitele. Vaše představy a nápady zde mohou volně rozkvést, ať už jde o modernizaci, nový interiérový design nebo zahrádkářské projekty.

Tišice nabízí vše, co potřebujete pro každodenní pohodlí. Večerka, pošta a cukrárna jsou doslova za rohem, takže nemusíte chodit daleko pro nákup či drobné radosti. Dostupnost Neratovic s kompletní občanskou vybaveností nebo dojezdová vzdálenost do Prahy vlakem i autem do 40min je další výrazným benefitem. Vlaková zastávka se nachází v pěší vzdálenosti 10 min.

Pro odpočinek a relaxaci se můžete vydat k nedaleké pískovně, kde si můžete užít osvěžující koupání a okouzlující přírodu.

Pokud toužíte po klidném bydlení s vesnickým rázem, ale nechcete se vzdát výhod městského života, tento dům je pro vás ideální volbou.

Tento dům čeká, aby se stal vaším novým domovem plným krásných zážitků. Nezmeškejte šanci na toto výjimečné nabídku! Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku.

Parametry domu

Cena
10 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Okružní, Tišice
ID
ER-67
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
530 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
530 m2
Plocha nemovitosti
714 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 73 lidí

Prodejce

Linka Zákaznická

Linka Zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tišicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu