Pronájem bytu 2+1, Nový Jičín, 28. října, 62 m2 (ID: 3480428)

28. října, Nový Jičín

8 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Vyvolávací cena v nabídkovém řízení - bez energií)

Prémioví partneři v Novém Jičíně

Informace k bytu

Město Nový Jičín jako vlastník níže uvedeného majetku podle ustanovení § 39 odst. 1) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném změní a v souladu s ustanovením § 102 odst. 3 téhož zákona zveřejňuje

záměr p r o n á j m u


volného bytu s trvale uvolněným nájemným při splnění všech podmínek směrnice č. 05/2023 Hospodaření s byty v majetku města Nový Jičín.

Specifikace bytu:
Jedná se o byt č. 1 o velikosti 2+1 v domě č. p. 50 na ulici 28. října 10 v Novém Jičíně, umístěný ve 3. nadzemním podlaží, o celkové podlahové výměře 62,17m² (kuchyň bez kuchyňské linky – 1, pokoj – 2, koupelna - 1, WC - 1, předsíň – 1, komora - 1) plynové etážové vytápění.

Minimální nabídková výše měsíčního nájemného je 7.771 Kč.

Jedná se o nájemné nezahrnující úhradu za dodávky energií a služeb spojených s nájmem bytu. Prohlídka bytu bude zájemcům umožněna dne 29.04.2024 ve 15.30 hod. (případné informace podá bytový technik).

Nabídky zájemců musí obsahovat:
 označení bytu pro soutěž (viz specifikace bytu)
 konkrétní, jednoznačnou a závaznou nabídku výše měsíčního nájemného
 závaznou informaci o tom, zda je nájemcem bytu ve vlastnictví města a zda tento stávající byt vrátí městu v případě, že s ním bude uzavřena nájemní smlouva na nabízený byt, a to formou čestného prohlášení
 vyplněné čestné prohlášení, že zájemce nevlastní byt či objekt určený k bydlení, nemá dluh či jiné nesplněné závazky vůči městu, není dlužníkem v insolvenčním řízení a není proti němu vedeno exekuční řízení (formulář k vyzvednutí na odboru bytovém)
 prokázání schopnosti plnit své závazky potvrzením zaměstnavatele o průměrném měsíčním čistém výdělku za posledních 6 měsíců (u OSVČ opis vybraných údajů z daňového přiznání k dani z příjmu fyzických osob za poslední zúčtovací období)
 úředně ověřený podpis zájemce
 vyplněný a podepsaný formulář - zproštění mlčenlivosti správce daně

Nabídky budou hodnoceny dle základního hodnotícího kritéria nejvyšší nabídnuté výše měsíčního nájemného.

Nabídky je nutno doručit v uzavřené obálce označené v levém horním rohu zřetelně slovy „BYT S UVOLNĚNÝM NÁJEMNÝM – NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ č. 480“ a textem „NEOTVÍRAT“, nejpozději do uzávěrky osobně na podatelnu Městského úřadu Nový Jičín, Masarykovo nám. 1, která se nachází v budově na ulici Divadelní 1.

Uzávěrka nabídkového řízení proběhne 06.05.2024 ve 14.00 hodin

Otevírání obálek se uskuteční 06.05.2024 v 15.30 hodin v budově Městského úřadu Nový Jičín, Masarykovo nám. 1/1, ve velké zasedací místnosti.

Bližší informace k vyhlášenému nabídkovému řízení ba webových stránkách města v sekci nabídka nemovitostí.

Parametry bytu

Cena
8 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena v nabídkovém řízení - bez energií
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
28. října, Nový Jičín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Státní/obecní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 74 lidí

Prodejce

Kamil Žák

Kamil Žák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Novém Jičíně?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu