Prodej rodinného domu, Jesenice, Jahodová, 164 m2 (ID: 3480849)

Jahodová, Jesenice

19 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 884 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize)

Prémioví partneři v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o výměře 164 m2 s pozemkem 956 m2 v části obci Jesenice - Horních Jirčanech.
Celková dispozice domu je 4+kk, přičemž tento sestává z velkého obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou, hlavní ložnice s vlastní šatnou a koupelnou s WC, dvou pokojů, další koupelny se saunou a technické místnosti. Na pozemku se nachází rovněž malý zahradní domek s podsklepením.

Dům je nízkoenergetický a je postaven z kvalitních stavebních materiálů, které Vám zajistí tepelnou pohodu. Jedná se o takzvaný „chytrý dům“, který lze ovládat přes aplikaci v telefonu. Nemovitost je vybavena tepelným čerpadlem, rekuperací / ventilací, centrálním vysavačem i podlahovým vytápěním. Regulaci teploty lze nastavit v každém pokoji zvlášť. Okna s trojskly disponují UV – tónováním a instalovanými automatickými předokenními roletami.
Na pozemku se dále nachází 38 metrů hluboký vrt, umožňující čerpání pitné vody i vody na zalévání. Ohřev vody a topení zajišťuje tepelné čerpadlo. Na hranici pozemku je dále zřízena plynová přípojka.

Nespornou výhodou je žádaná lokalita, blízkost lesa a výborné dopravní spojení do Prahy. V pěší vzdálenosti od domu je autobusová zastávka. Do centra Prahy se dostanete autem za necelé půl hodiny.

Rádi Vám k této nabídce poskytneme veškeré informace a zajistíme prohlídku.

Parametry domu

Cena
19 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Jahodová, Jesenice
ID
1401516
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
164 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
956 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jana Beoková za oddělení prodeje VESSAN

Jana Beoková za oddělení prodeje VESSAN

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu