Prodej rodinného domu, Jesenice, Albatrosová, 330 m2 (ID: 3471388)

Albatrosová, Jesenice

29 895 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 471 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji luxusní vilu 6 kk/B na pozemku o rozloze 1163 m² v malebné obci Zdiměřice, nedaleko Prahy v okrese Praha-západ. Tato exkluzivní nemovitost, postavená v roce 2008, je skvělým zástupcem moderní architektury a nabízí nadstandardní vybavení.

Vila, která je postavena z kvalitních cihlových materiálů, se nachází na samostatném pozemku a nabízí prostorné 5 a více pokojů. Je rozdělena na dvě patra a disponuje užitnou plochou 329 m². Interiér domu je vzdušný a plný světla, což vytváří příjemnou atmosféru.

• Vlastní studna s užitkovou vodou na zalévání zahrady.
• Výstavba provedena z nadstandardních materiálů a velmi kvalitně.
• Výška dveří 215 x 90 cm.
• Vzdušné a světlé prostory.
• Dům umístěn ve slepé ul.
• Krytý bazén s protiproudem

Přízemí domu je dominováno obrovským obývacím pokojem s jídelním koutem a moderní kuchyní. Zde se také nachází pokoj pro hosty, prostorná vstupní hala, sauna, koupelna s WC, schodiště a spíž.

Ve druhém patře se nachází galerie, která nabízí další prostor pro odpočinek a relaxaci. Dále zde najdete čtyři ložnice, tři koupelny s WC, šatnu, technickou místnost a dva balkony, které nabízejí nádherný výhled do okolí.

Kromě toho vila nabízí také další výhody, jako je vlastní studna s užitkovou vodou pro zahradu, krytý bazén s protiproudem o objemu 30 m³ vody a garáž pro dva vozy s přístřeškem na další dva vozy.

Parametry domu

Cena
29 895 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Albatrosová, Jesenice
ID
0652
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
330 m2
Plocha nemovitosti
1165 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Petrželka

Martin Petrželka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu