Prodej rodinného domu, Stochov, Nerudova, 100 m2 (ID: 3481703)

Nerudova, Stochov

8 170 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 936 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stochově

Úklidové služby

Informace k domu

Zkolaudováno - připraveno k nastěhování.

Prodej krajního rodinného domů (vedený jako bytová jednotka) v původní zástavbě velice žádané lokality Stochov - Slovanka s výbornou dostupností do hlavního města stejně jako do krásné přírody blízkých křivoklátských lesů.

Bytová jednotka č. 1 je dispozičně řešena jako 4+kk se dvěma koupelnami, v přízemí se nachází vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a velký obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a velkým posuvným oknem s terasou za domem. V prvním patře najdeme tři ložnice a velkou koupelnu s vanou. Velká okna v ložnicích poskytují dostatek světla a prostor pod střechou je možno využít k uložení sezónních věcí.

Standard stavby je zdivo z tvárnic NEICO, izolace domu v tl. 200mm + probarvená omítka - bílá a šedá, foukaná izolace ve 2NP, okna izol. 3-sklo, 7-komorový systém od RI OKNA, posuvné balkonové dveře, sádrové omítky, příčky zděné, střešní krytina betonová odstín Granit (šedá), okapy lakované, betonové stropy, betonové schodiště s dlažbou, vytápění podlahové + tepelné čerpadlo, betonové hlazené podlahy, sádrokartonové podhledy, moderní koupelny a WC, betonová terasa, vstupní chodník, obložkové zárubně a standardní interiérové dveře, výmalby.

Nemovitost napojena na elektřinu, veřejný vodovod i kanalizaci.

K jednotce č. 1 (při čelním pohledu vlevo) bude náležet právo výhradního užívání zahrady o výměře 305 m2. Právně bude vyřešeno adekvátním spoluvlastnickým podílem na pozemku a přídatným spoluvlastnictvím.

V obci je veškerá občanská vybavenost, výborné autobusové i vlakové spojení (nádraží 200 m od domu) a dojezd do centra Prahy po dálnici D6 do 30 minut.

Pro další informace a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 170 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Nerudova, Stochov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Andrea Hlinková

Andrea Hlinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stochově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu