Prodej bytu 3+1, Prachatice, Na Vyhlídce, 94 m2 (ID: 3482803)

Na Vyhlídce, Prachatice - Prachatice II

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Prachaticích

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme prodej nadstandardního bytu 3+1 v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše 94,5 m2. Tato citlivě zmodernizovaná a vkusně zařízená bytová jednotka je sympaticky umístěna ve zvýšeném přízemí zděného prvorepublikového bytového domu, který se nachází v žádané lokalitě města Prachatice. Celková modernizace bytu zahrnovala rozvody vody, elektrické energie, odpady, koupelnu s novými prvky, obě WC, nové vnitřní i venkovní dveře, nábytkové komponenty aj. Dispozice bytu je následující: vstupní chodba, ložnice (pracovna), kuchyně s novou kuchyňskou linkou vč. spotřebičů, na kterou navazují komora a koupelna, dále velkorysá ložnice a prostorný obývací pokoj, jehož dominantou je praktický krby s novou vložkou a s průduchy rozvedenými do tří místností. Topení je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem spolu s krbem na tuhá paliva. V celém bytě je položena nová dlažba včetně podlahového topení, nová plastová okna.
K bytu náleží vlastní sklep (8,1m2) a jeden sklep společný. Parkování je možné v ulici před domem. K dispozici je prostorná zahrada s pergolou, která nabízí prostor pro odpočinek a rekreaci, je to vhodné místo pro dětské hry, grilování nebo zahradní aktivity.
Blízkost centra, škol, polikliniky, vlakového a autobusového nádraží a veškerá občanská vybavenost v místě v blízké docházkové vzdálenosti zajišťují velmi kvalitní, klidné a praktické bydlení.
Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto bytu a objevte jeho skrytý potenciál.
Koupi lze financovat hypotéčním úvěrem či stavebním spořením, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme. V případě zájmu je možné domluvit odprodej elektroniky i nábytku.

Parametry bytu

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Prachatice - Prachatice II
ID
9005bt24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice I

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Jaroslav Šlosek

Jaroslav Šlosek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Prachaticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu