Prodej pozemku pro bydlení, Stařeč, 1010 m2

Stařeč

3 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 726 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Stařči

Informace k pozemku

Dovoluji si Vám nabídnout krásný stavební pozemek v městysu Stařeč v okrese Třebíč. Pozemek se nachází ve středu obce a jeho poloha je velmi atraktivní.

Pozemek má 1010 m2, je rovinatý a má výjezd přímo do hlavní ulice. I přes to, že je pozemek v centru obce, tak zde budete mít dostatek soukromí. Dle územního plánu obce je pozemek určen ke stavbě rodinných domů. Elektřina, vodovod je na hranici pozemku, kanalizace vede pod pozemkem, tudíž napojení na IS je jednoduché.

Pozemek lze koupit také jako kompletní a to o výměře 3362 m2. Případně je na výběr ještě ze dvou dalších výměr - 1300 a 1151 m2.

Městys Stařeč nabízí kompletní občanskou vybavenost. Do města Třebíč je to 5min jízdy autem, do Jihlavy 30min a do Brna 60min.

Jsme si vědomi toho, že situace na hypotečním trhu se zlepšuje a jsme ochotni jednat i se zájemci s hypotečním úvěrem, se kterým Vám i rádi pomůžeme.

Budu se na Vás těšit na prohlídce!

Růt Lukáš | realitní specialista
RUT&PARTNERS realitní kancelář

Parametry pozemku

Cena
3 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Stařeč
ID
LR2024025d
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1010 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Růt

Lukáš Růt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Stařči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu