Prodej rodinného domu, Týniště nad Orlicí - Rašovice, 160 m2

Týniště nad Orlicí, Rašovice

15 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 060 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Týništi nad Orlicí

Informace k domu

Nabízím k prodeji luxusní novostavbu rodinného domu s garáží a parkovacím stáním na velmi atraktivní a klidné lokalitě v Týništi nad Orlicí - Rašovicích. Tento dům je zkonstruován z materiálů nejvyšší kvality, disponuje nejen předimenzovanou tepelnou izolací, ale i revolučním tepelným čerpadlem, které zaručuje minimální náklady na provoz.
V domě se nacházejí dva dětské pokoje, velká ložnice a opravdu prostorný obývací pokoj s luxusním kuchyňským koutem a jídelnou. Z tohoto prostoru je výstup na krytou terasu o dostatečné velikosti. Dominantou místností jsou krásná a moderní krbová kamna. Dále je zde luxusní koupelna samostatná toaleta, komora a technická místnost s prádelnou. Garáž pojme dvě auta a pod přístřeškem se vejde dalších tři vozidla. Okolí domu je opatřeno zpevněnými plochami zámkovou dlažbou, včetně prostoru před garáží a pod přístřeškem.
Zahrada je rovinatá a dům se nachází na malebném místě v blízkosti lesa, poskytujícím klid a soukromí. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku a kontaktujte nás ještě dnes!

Parametry domu

Cena
15 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Týniště nad Orlicí, Rašovice
ID
59212
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
332 m2
Plocha nemovitosti
1665 m2
Plocha zahrady
420 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Topení
Ústřední elektrické
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Týništi nad Orlicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu