Prodej bytu 3+kk, Václavov u Bruntálu, 92 m2 (ID: 3483060)

Václavov u Bruntálu

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc

(Cena Plus DPH, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Václavově u Bruntálu

Informace k bytu

Přemýšlíte o novém bydlení v podhůří? Chcete koupit nemovitost, kterou následně budete rekreačně využívat, nebo pronajímat? Chcete každé ráno cítit vůni přírody a být na čerstvém vzduchu? Pokud jste alespoň jednou odpověděli ano, je tato nabídka vhodná právě pro Vás.

Hora Praděd na dosah ruky, údolí řeky Moravice jako na dlani, Slezská Harta a Karlova Studánka hled za rohem. V zimě 3 sjezdovky jako Čerťák, který je hned vedle a to vše v CHKO Jeseníky. Toto a mnohem více Vám přináší koupě apartmánu 3+kk nebo 2+kk v oblasti Horního Václavova. Apartmány jsou součástí nového komplexu, který postupně vzniká a je zde možnost nákupu i více apartmánů najednou. Jak jsem již zmínil, objekty, ve kterých je možné nemovitosti zakoupit jsou ve výstavbě. Celkově se jedná o zděné novostavby apartmánů o velikosti 64 a 92 m2. Nabízený apartmán 3+kk disponuje samostatným pokojem, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a sociálním zázemím, kde je WC, sprchový kout a umyvadlo. Nechybí ani napojení pro pračku. Dále je v apartmánu i vstupní hala a prostorný balkón. V patře je dále velký prostor, který nabízí variabilní umístění postelí,, sedací soupravy, atd., dle záměru využití. Podlahové krytiny jsou laminátové v dekoru dřeva, v předsíni a v koupelně je položena keramická dlažba. Dále je v apartmánu možnost dopojení krbových kamen. Není zde umístěna kuchyňská linka. Celý apartmá je vytápěn elektrickým ústředním topením.

Ke každému apartmánu je potřeba dokoupit vlastní podíl zahrady před domem, kde je možné následně vybudovat samostatné stání pro vozidla, nebo využít jako zázemí pro posezení, krb, dětské hřiště apod. Cena pozemku je 3000,-/m2 a jedná se o 1/4 parcely (cca 180m2) pod domem a přilehlé okolí.

Prohlídky provádíme jednou týdně přímo na místě, kde bude představeno okolí a koncepce samotného bydlení. Jedná se o jedinečnou možnost pořízení nemovitostí v takto lukrativním prostředí. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Parametry bytu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena Plus DPH, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Václavov u Bruntálu
ID
00368
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jiří Sváček

Jiří Sváček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Václavově u Bruntálu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu