Prodej rodinného domu, Dolní Dunajovice, Poštovní, 155 m2 (ID: 3483500)

Poštovní, Dolní Dunajovice

5 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 499 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Dolních Dunajovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům stavebně rozdělený na dvě samostatné bytové jednotky 2+1 a 3+kk v centru vinařské obce Dolní Dunajovice. Zastavěná plocha činí 189,5 m², celková výměra parcely včetně zastavěné plochy je 262 m².

Bytová jednotka 3+kk má vstup z ulice Poštovní a užitnou plochu 72 m², byt 2kk má samostatný vstup z druhé strany domu a užitnou plochu 83 m². Každý z bytů má vlastní plynový kotel, který slouží jak pro ohřev vody tak pro vytápění. Parkování je možné na vydlážděné ploše ze zadní části domu jež k nemovitosti patří a navazuje na novostavbu sousedního bytového domu. Pod domem je menší sklep, taktéž rozdělený ke každému z bytů. Plyn, voda i elektřina je připravena k osazení podružných měřidel.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí. Má nově vybudované koupelny s bezvaničkovými sprchovými kouty, rozvody vody i elektřiny, nové vinylové podlahy. Před časem byl kompletně vyměněn také krov a tašky.

Dolní Dunajovice jsou velice atraktivní lokalitou jak z pohledu turistiky, tak také pohodlného bydlení. Dům tak nabízí širokou škálu využití od provozování krátkodobého ubytování, dlouhodobého pronájmu, nebo bydlení.

V případě zájmu o prohlídku nás můžete kdykoli kontaktovat.

 

Parametry domu

Cena
5 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Poštovní, Dolní Dunajovice
ID
22042047
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
262 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Monika Kališová

Monika Kališová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Dunajovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu