Prodej kanceláře, Praha - Strašnice, Průběžná, 2570 m2 (ID: 3483547)

Průběžná, Praha 10 - Strašnice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Předmětem nabídky je luxusně rekonstruovaný administrativní šestipatrový objekt CarTec Centrum BMW, který se nachází v městské části Praha 10. Díky své poloze, bezprostředně u Jižní spojky, má velmi snadnou dopravní dostupnost jak autem, tak také městskou hromadnou dopravou. V blízkosti se nachází tramvajová zastávka linky 22 a 26, dále pět autobusových linek. V docházkové vzdálenosti 5 min lze využít i stanici metra „Skalka“. Nově se v těmto lokalitě zprovoznil vlakový koridor a navazující terminál MHD v prostoru mostu přes ul. Průběžnou.

Objekt je samostatnou součástí nově vybudovaného areálu společnosti Car Tec Praha, zabývající se prodejem a následnými službami prémiové značky aut BMW.

Součástí tohoto areálu je také zcela nová stanice technické kontroly aut a samoobslužná čerpací stanice pohonných hmot CarTec Power.

Hlavní vstup do objektu je situován přímo z ulice Průběžná.

POPIS PODLAŽÍ

1. Nadzemní podlaží – vstup:
V přízemí objektu se nachází hlavní vstupní hala s recepcí a kontrolním turniketem s karetním režimem. Bezprostředně v návaznosti na recepci je umístěno lobby se dvěma jednacími boxy. V tomto podlaží je situován samostatný komerční prostor o ploše 295,4 m2 s možností přímého vstupu z prostoru haly, součástí je také zásobovací vstup - vjezd z ul. Průběžná. Je vybaven samostatným zázemím, včetně toalet.

2.–6. nadzemní podlaží:
V každém typickém podlaží objektu se nachází administrativní plochy k pronájmu o rozloze celkem 348,1 m2. Tento prostor lze vždy dělit na pět samostatných jednotek. V každém modulovém sektoru je nově provedena příprava na individuální osazení klimatizace, stejným způsobem jsou nachystány veškeré elektro a PC sítě. Podlahová plocha je připravena na finální povrch koberec, lino, dlažba nebo plovoucí podlaha). Podhledy stropu jsou provedeny jako kazetové.


1. Podzemní podlaží: Protiatomový kryt.

Cena uvedena bez DPH v zákonné výši.

Více informací u makléře.



Průkaz energetické náročnosti (PENB) se zpracovává a bude předán, nyní uvádíme "G"

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Průběžná, Praha 10 - Strašnice
ID
1016062320
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
2033 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
2570 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Václav Štolba

Václav Štolba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu