Prodej rodinného domu, Kostelec na Hané, Smržická, 190 m2

Smržická, Kostelec na Hané

8 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Prémioví partneři v Kostelci na Hané

Informace k domu

Rádi bychom vás seznámili s výjimečnou příležitostí koupě rodinného domu v blízkosti centra obce Kostelec na Hané. Budova je ve velmi dobrém technickém stavu, je kompletně podsklepená a nabízí se možnost rozšíření obytného prostoru v podkroví.
1.PP (suterén domu) disponuje dílnou, prostorem, který sloužil jako posilovna a dalšími třemi místnostmi pro uložení a skladování věcí a technickým zázemím domu, kde se nachází plynový kotel i bojler na ohřev vody. V suterénu se také nachází baterie k fotovoltaické elektrárně z roku 2023 (10KW).
V 1.NP budovy se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s krbovými kamny na tuhá paliva a klimatizací (42m2), plně vybavená kuchyně s přímým vstupem na zastřešenou terasu, samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem a dvěma umyvadly a vstup do zahrady. Zahrada je přístupná také přímo z terasy.
Ve 2.NP budovy se nachází chodba, 3 neprůchozí pokoje, samostatná toaleta, koupelna s vanou a dvojumyvadlem a vstup do podkrovního prostoru, kde je možnost vybudovat další obytné místnosti. K domu náleží pozemek před domem a rozlehlá zahrada o velikosti 923 m2 s vlastní studnou.
Na pozemku za domem se nachází garáž (38m2) v jejíž zadní oddělené částí je sauna a solárium. K dispozici je praktická letní kuchyně se základními spotřebiči, sprchovým koutem a toaletou. Na zahradě se dále nachází menší skleník, udírna, zpevněná plocha pod bazén a další přístřešek v zadní části pozemku. Parkovat lze na vlastním pozemku před budovou (35m2), v průjezdu vedle domu, nebo v garáži. K dispozici je 5-6 parkovacích míst.

Nemovitost lze vytápět krbovými kamny na tuhá paliva, ale k dispozici je i plynový kotel. Okna v domě jsou plastová, osazená trojskly. K dispozici je fotovoltaická elektrárna s možností uložení přebytečné energie do baterie uložené v 1PP budovy. V roce 2020 byla realizována zídka před domem s automatickou bránou ovládanou přes mobilní telefon. Nemovitost je vybavena kamerovým systémem i detektory, kouře, plynu i vody. Energetická náročnost G je uváděna z důvodu absence PENB.

Město Kostelec na Hané disponuje veškerou občanskou vybaveností a nachází se 5 km severozápadně od Prostějova.
Obyvatelé města mají k dispozici zdravotní středisko pro děti i pro dospělé, zubní lékaře, lékárnu, mateřskou a základní školu, knihovnu, městskou policii, několik prodejen s potravinami, smíšeným a spotřebním zbožím, sportovní halu s venkovním sportovním areálem, fotbalové hřiště, domov pro seniory i poštu.
V případě zájmu o bližší informace nebo sjednání prohlídky kontaktujte, prosím, našeho certifikovaného makléře. Financování této nemovitosti lze řešit bez poplatku s naším hypotečním specialistou.

Parametry domu

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Smržická, Kostelec na Hané
ID
02387
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
1369 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Sítař

Petr Sítař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelci na Hané?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu