Pronájem kanceláře, Vysoký Újezd, Stodolní, 192 m2

Stodolní, Vysoký Újezd

69 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus energie a místní poplatky, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Mít kanceláře, skladové prostory nebo showroom v moderní novostavbě rodinného domu ve Vysokém Újezdu má svoje nesporné výhody. Pracujete a tak trochu jste jako doma. Žádná nudná strohost a uniformita. Ve světlých a příjemných místnostech se pracuje skoro samo :-), a když se budete chtít odreagovat nebo se uvolnit, je k dispozici zahrada, terasa....
Prostory jsou nyní vybaveny tak, jak vidíte na fotografiích. Mohou tak zůstat, ale můžeme Vám je připravit i nezařízené.
Dům je úsporný v energetické třídě B a na střeše má 22 FVE panelů, které využívají slunce jako energii, když zrovna makáte. Přebytky jdou do baterií v technické místnosti. Je zde i tepelné čerpadlo, které pomáhá při vytápění nebo naopak chlazení. Zabezpečovací systém je dalším technologickým pomocníkem a vše včetně brány se ovládá na dálku pohodlně z telefonu. S ohledem k poloze domu se nabízí využití energie třeba i z větrné síly, ale to už je na další diskuzi.
V objektu byla dosud společnost, která se dále rozrůstá a potřebuje víc místa. Tady se prostě businessu daří.
Dům nabízí až 13 míst na parkování za branou. Dvě místa jsou přichystána v prostorné garáži a dvě přímo u wallboxu pro dobíjení Vašich elektroaut.
Z přízemí vstoupíte do prostorné chodby se schodištěm do prvního patra, technické místnosti a toalety, kde si mohou odskočit kluci i holky - to platí i pro druhou koupelnu, stejně jako tu v patře. Vzápětí se Vám otevře prostorný open space o velikosti 53 m2 s přímým vstupem na terasu, za ním zasedačka 13 m2, kuchyňka 9 m2 a koupelna s toaletou 15 m2 v jižní části domu.
V prvním patře pak dům nabízí tři samostatné místnosti po 15 m2 a koupelnu se sprchou a toaletou 8 m2.
Objekt byl zkolaudován primárně pro rodinný dům, ale po provedených drobných úpravách se tu toho dá provozovat poměrně hodně, třeba administrativní zázemí e-shopu, vzorková prodejna, vývojové centrum, programátoři a ajťáci tu mají optiku a klid, záleží jen na Vašich potřebách. A co teprve ty firemní akce na zahradě!
Můžete tady mít sídlo firmy, i několika firem. Navíc do budoucna, a to je přidaná hodnota, když se Vám tu bude dařit a líbit, je možné objekt odkoupit. Ale to jsme hodně přeskočili. Pojďte se podívat, kde budete úspěšně podnikat. A odkud se zaměstnancům ani nebude chtít domů :-).
Hledáme pohodového nájemníka, kde důležitou složkou je komunikace. K nájmu je kauce tři měsíční nájemné a v začátku i poplatky a provize RK.

Parametry nemovitosti

Cena
69 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus energie a místní poplatky, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Stodolní, Vysoký Újezd
ID
00158
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Šrotíř

David Šrotíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu