Prodej rodinného domu, Tábor, Lužnická, 340 m2

Lužnická, Tábor

3 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 968 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Táboře

Informace k domu

PRODEJ rodinného domu s uzavřeným dvorkem, Tábor, ulice Lužnická.
Hledáte-li investici s perspektivním potenciálem zisku či útulné bydlení v nádherné lokalitě, pak neváhejte! Nabízíme vám dvoupodlažní dům s garáží, dvorkem a nevyužitou půdou, přímo u řeky Lužnice v Táboře. Tento dům je připraven na rekonstrukci a čeká na nového majitele, který dokáže vidět jeho skrytý potenciál.
Zastavěná plocha domu je 231 m2. Užitná plocha domu cca 340 m2. Dům je postaven ze smíšeného materiálu. Dvě nadzemní podlaží. V přízemí částečně obytná plocha a částečně sklepní prostory. Půda, garáž a menší dvorek, který lze využít jako parkovací stání.
Vzhledem ke stáří domu a jeho vadám je celá nemovitost určená k rekonstrukci. Dům je však v obyvatelném a funkčním stavu.
Forma koupě tohoto domu je převodem družstevního podílu.
V místě je kompletní občanská vybavenost včetně obchodů, supermarketů, služeb, poliklinika, pošta, MŠ, ZŠ. Vzhledem ke své poloze ideální dům pro rodiny s dětmi.
V případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek hypotéku přes našeho partnera. Garantujeme profesionální servis naší kanceláře s koupí vaší nemovitosti. Těšíme se na osobní prohlídku! PENB: třída G – mimořádně nehospodárná.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104690.

Parametry domu

Cena
3 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Lužnická, Tábor
ID
N104690
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
340 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
231 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 100 lidí

Prodejce

Simona Zadražilová

Simona Zadražilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Táboře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu