Prodej rodinného domu, Čtyřkoly, 125 m2

Čtyřkoly

11 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 235 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čtyřkolech

Úklidové služby

Informace k domu

Moderní rodinný dům s nízkou energetickou náročností nabízející moderní praktické bydlení 4+kk s rozlehlou terasou o rozloze 24 m2.

Dům je k dispozici pouhých 15 minut od Prahy v malebné obci Čtyřkoly u Čerčan. Na pozemku o rozloze 812 m2 se tyčí tento půvabný dům s terasou.

Centrem domu je prostorný a prosklený obývací pokoj s kuchyní. Z tohoto útulného prostoru se otevírá výhled na soukromou terasu a zahradu. Dům disponuje třemi prostornými pokoji s přímým vstupem do zahrady, dva mají své vlastní šatny. K dispozici je také samostatná toaleta a luxusně vybavená koupelna s vanou a sprchovým koutem v italském stylu s použitím vysoce kvalitní dlažby. Samozřejmostí je samostatná technická místnost a také malá komora.

Dům je vybaven všemi moderními prvky pro pohodlné bydlení, včetně podlahového vytápění plynovým kotlem značky Buderus. Nemovitost z cihel Porotherm o tloušťce 30 cm a 15 cm polystyrenové zateplení zajišťuje vysokou energetickou efektivitu. Okna s trojskly jsou připravena pro instalaci předokenních žaluzií a celý dům disponuje přípravou pro alarm. Součástí výbavy je i dešťová jímka na zahradě, vhodná pro zavlažování.

Nabídka zahrnuje dvě parkovací místa na pozemku s možným rozšířením o další dvě místa a dostatek prostoru pro umístění zahradního domku. Celý pozemek je oplocen a z jedné strany obklopen vzrostlými stromy, což zajišťuje maximální soukromí.

Dům je součástí nově vybudované oblasti rodinných domů, jeho poloha nabízí ideální kombinaci soukromí a snadné dostupnosti, nachází se totiž jen 3 minuty chůze od vlakové zastávky (250 m) a 15 minut autem od obchodního centra Westfield Chodov.

Okolí nabízí širokou škálu aktivit, včetně sportovišť, restaurací, tenisových kurtů a dětských hřišť. Řeka Sázava láká k rybaření a nedaleký les k procházkám a koupání. Pro milovníky turistiky i cyklistiky je k dispozici turistická trasa a cyklostezka posázavským údolím.

Tento rodinný dům je dokonalou kombinací kvalitního bydlení, harmonie s přírodou a výhodné polohy. 

Parametry domu

Cena
11 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Čtyřkoly
ID
N90538
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
183 m2
Plocha nemovitosti
812 m2
Plocha zahrady
629 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
85 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Michal Šebor

Michal Šebor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čtyřkolech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu