Pronájem bytu 3+kk, Lysá nad Labem, Masarykova, 70 m2 (ID: 3485274)

Masarykova, Lysá nad Labem

18 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 1.700,- Kč poplatky za služby pro 4 osoby + elektřina a plyn)

Prémioví partneři v Lysé nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení zprostředkuji pronájem bytu o dispozici 3+kk a podlahové ploše 70,2 m2 s vyhrazeným parkovacím stáním v cihlovém domě v Lysé nad Labem, ulici Masarykova.
Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je částečně vybavený (kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči lednice s mrazákem, sklokeramická deska, trouba, myčka, mikrovlnka; vestavná šatní skříň v chodbě a skříňky v koupelně).
V bytě jsou plastová okna s žaluziemi. Na podlahách je v pokojích linoleum a na chodbě, toaletě a v koupelně je dlažba. Vytápění je vlastním plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů, který zároveň slouží pro ohřev vody.
Velkou výhodou bytu je uzamykatelný společný pozemek dvora za domem, kde se nachází malé dětské hřiště a hlavně 1 parkovací stání vyhrazené pro nájemníky bytu.
Je možné využívat i společnou kolárnu.
Další výhodou bytu je jeho poloha, protože se nachází kousek od centra Lysé nad Labem a v docházkové vzdálenosti do 15 minut se nachází veškerá občanská vybavenost (Husovo náměstí, obchody, restaurace, pošta, lékaři, výstaviště, nejbližší škola a školka aj.).
Necelých 100 metrů od domu se navíc nachází vlakové nádraží, ze kterého jezdí 3x za hodinu vlaky do Prahy, kde jste za 40 minut. Jezdí zde i časté spoje do Milovic, Kolína či Poděbrad.
Na dálnicích D10 a D11 budete autem zhruba za 10 minut a na okraji Prahy můžete být za necelých 25 minut.
Byt je vzhledem k dispozici a okolní občanské vybavenosti vhodný i pro rodinu s dětmi a je určen k dlouhodobému pronájmu.
Nájem bytu je 18.800,- Kč měsíčně a poplatky za služby a vodu jsou 1.700,- Kč pro čtyřčlennou rodinu. Zálohy na elektřinu a plyn se platí zvlášť.
Vratná kauce je stanovena na 40.000,- Kč. Provizi RK neplatíte.
Byt je volný dle domluvy.

Parametry bytu

Cena
18 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 1.700,- Kč poplatky za služby pro 4 osoby + elektřina a plyn
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Masarykova, Lysá nad Labem
ID
37
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Barbora Bukovská

Mgr. Barbora Bukovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Lysé nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu