Prodej rodinného domu, Loukovec, 170 m2 (ID: 3485346)

Loukovec

4 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Loukovci

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím prostorný rodinný dům 5+kk v malebné obci Loukovec nedaleko Mladé Boleslavi s užitnou plochou 170 m2. V přízemí se nachází kuchyň, pokoj, obývací pokoj, koupelna s vanou, WC a chodba se zádveřím. Do patra vede dřevěné schodiště, kde jsou dvě menší ložnice a hala menších rozměrů. Dům prošel částečnou modernizací – jsou zde nová plastová okna , dům je napojen na obecní vodovod a septik. Vytápění je zajištěno kombinací nového elektrického kotle a plynového k ohřevu vody, což vám umožní volit efektivnější zdroj dle aktuálních cen energií. Dům pochází z dřívějších let, ale díky tomu nabízí neopakovatelné kouzlo a možnost jej přetvořit dle vlastních představ. I přes potřebu dalších rekonstrukcí je dům plně obyvatelný a připraven k okamžitému nastěhování.
Nemovitost disponuje rozlehlou zahradou o velikosti 1700 m2 v mírném svahu, která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek, hraní dětí či pěstování ovoce a zeleniny. Zajímavostí zahrady je sklípek vytesaný přímo ve skále, který nabízí chladné a suché podmínky pro uskladnění vín či jiných pokladů. Zahrada je osázená vzrostlými stromy zajišťujícími příjemný stín v letních měsících. K domu dále přináleží prostorná stodola s potenciálem přestavby na garážové stání, dílnu či další užitný prostor dle vašich potřeb. V domě se také nachází klasický sklep.
Lokalita disponuje výbornou dopravní dostupností – obec leží 7 km od Mnichova Hradiště, 10 km od Turnova a 20 km od Mladé Boleslavi. V samotné obci je dobrá občanská vybavenost – základní a mateřská škola, obchod, hospoda i dětské hřiště. Tato nemovitost představuje výjimečnou investiční příležitost i útočiště pro rodinu toužící po venkově v dosahu měst. Nechte se okouzlit jejím šarmem a staňte se jejími majiteli!
Pro více informací a prohlídku domu mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Loukovec
ID
00431
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1700 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Radomíra Nechanská

Radomíra Nechanská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Loukovci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu