Prodej komerční nemovitosti, Vítkov, Pivovarská, 2000 m2 (ID: 3485925)

Pivovarská, Vítkov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Vítkově

Informace k nemovitosti

Prodávaná nemovitost starého pivovaru se nachází v blízkosti centra města Vítkov na parcele č. 718/1, k.ú. Vítkov, severozápadně od náměstí Jana Zajíce a radnice města.

Na dotčených parcelách se nachází dvě budovy – hlavní (sklady, byty, výroba) a budova u horní brány (garáže, dílny, sklady). Stavba na parcele 718/1 s číslem popisným 493 není užívána.
Stavba je umístěna v zastavěném území obklopena okolní výstavbou ze západní strany panelovými bytovými domy, která jsou ve vzdálenosti cca 22-35m. Dále objekty komerčními s radnicí, které jsou řešeny z východní strany ve vzdálenosti cca 35m a ostatními objekty cca 12m. V blízkosti stavby je sousední objekt dílny v blízkosti 5m a rozvodna VN je cca 19m od objektu.

Pozemek mírně svažitý a je oplocen po celém svém obvodě, přerušený sousedními objekty, ale jako celek je objekt zajištěn proti vniknutí. Přístup na pozemek, napojení na dopravní infrastrukturu je řešeno z jižní strany z ulice Budišovská, resp. z východní strany z ulice Pivovarská. Samotná stavba pivovaru je napojena na technickou infrastrukturu, či jsou v okolí stavby další inženýrské sítě. Jedná se o elektro VN, NN, veřejné osvětlení, vodovod, jednotnou kanalizaci, optického a metalický kabel, plynovod STL a teplovod. Je zhotovena projektová dokumentace aktuálního stavu ve formátech PDF a dwg.

Nemovitost bývalého pivovaru se hodí pro více záměrů využití - sklad, výroba, obchod, služby, ubytování apod.

Výměra pozemku, včetně zastavěné plochy je 3 807m2

V případě zájmu o další bližší informace kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Pivovarská, Vítkov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
2000 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Štolba

Petr Štolba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Vítkově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu