Prodej bytu 2+1, Ostrava, Dolní, 66 m2

Dolní, Ostrava

1 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 293 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu + úschova financí (advokát, notář, banka))

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Hledáte zajímavý a prostorný byt 2+1, na klidném místě, ze kterého můžete udělat i 3+kk?

V tom případě Vás potěší tato nabídka ke koupi. Jedná se o družstevní byt s dispozicí 2+1 o velikosti 66 m2 na ulici Dolní, Ostrava - Zábřeh. Byt se nachází ve 4NP/4 v cihlovém domě po celkové revitalizaci (plastová okna, zateplení, balkón). Byt je v původním stavu a nový vlastník, zde má možnost výběru, jak byt využít. Může zachovat dispozici a může mít samostatnou kuchyň, obývací pokoj a velkou ložnici s dvěma okna nebo můžete vytvořit otevřený byt, kdy obývací pokoj spojíte s kuchyní a vznikne moderní 2+kk a při rozdělení ložnice na 2 pokoje (díky 2 oknům) tak můžete mít rázem byt 3+kk a to se hodí. Zvlášť když se jedná o cenově velmi dostupný byt.

Výhodou je také balkón umístěný v obývacím pokoji, prostorná chodba a možnost modernizace koupelny (WC a koupelna zvlášť). Benefitem je také lokalita, kousek od domu je Zámek Zábřeh, školy i školky, MHD a nedaleko je nákupní centrum Avion Shopping park. Pokud Vás tento byt zaujal, zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám byt ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.

Parametry bytu

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu + úschova financí (advokát, notář, banka)
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Dolní, Ostrava
ID
202413793
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
66 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Michal Lesňák

Michal Lesňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu