Prodej rodinného domu, Hřebeč - Netřeby, Opletalova, 120 m2

Opletalova, Hřebeč, Netřeby

6 997 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 346 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hřebči

Úklidové služby

Informace k domu

V zastoupení klienta Vám nabízím rodinný dům určený k rekonstrukci, jemuž za vrátky zahrady ševelí Lidický potůček. Dům leč v původním stavu, působí pocitově neuvěřitelně příjemně. Je to dáno dostatkem světla a prostoru. Velkým benefitem je pak více jak 500 m2, přesně tedy 512 m2, které tvoří čistou plochu zahrady. Zbytek pozemku pak tvoří nejen část zastavěná domem, ale také parkovací stání, terasa a zděné budovy sloužící jako dílna, sklady, zahradní domek či sklípek.

Dům má podlahovou plochu 120 m2 (veškeré výměry jsou orientační) a je disponován jako 4+kk, nicméně v podkroví se nabízí ještě půdní prostor, který může být využíván jako úložný pro sezónní věci. V přízemí domu se nachází opravdu velkorysý obývací pokoj propojený s kuchyní a skýtající dostatek místa i pro jídelní část (více než 30 m2). Dále zde nalezneme krásnou světlou místnost, která může posloužit jako pracovna, ložnice či pokoj pro hosty. Krom prostorného zádveří se na tomto podlaží nachází ještě koupelna, samostatná toaleta a technická místnost, kde je umístěn bojler a plynový kotel, který je pořízen v loňském roce a zajišťuje vytápění domu.

V roce 1996 došlo v domě ke stavebním úpravám a podkroví tak začalo sloužit obytným účelům. Nyní zde nalezneme halu, kterou lze nicméně využít různorodě, protože je velmi vzdušná a prostorná, menší pokoj (v současné době dětský) a poté 24 m2 plochy, kde můžete popustit uzdu své fantazii (nyní je zde ložnice, ale stejně tak by se mohlo jednat letiště (tedy pokoj jako víno) pro Vaše dítka.

Veškeré informace a dokumenty, a to včetně technické zprávy jsem Vám umístil na web nemovitosti. Tam naleznete také podrobnější fotodokumentaci a popis domu: realitnisrdcar.cz/nemovitosti/dumhrebec.

Pokud budete mít zájem o prohlídku, pošlu Vám ještě info email se shrnutím toho nejdůležitějšího a odkazem na sdílenou složku s dokumenty.

Dům je určený ke kompletní rekonstrukci, přesto v něm je možné bydlet a rekonstrukci provádět dle možností postupně. Veškeré uváděné výměry jsou pouze orientační.

Hřebeč je malá obec vzdálená ca kilometr od Kladna. Disponuje základní občanskou vybaveností - mateřská a základní škola, obchod s potravinami, restaurace. Co nenajdete v Hřebči, naleznete v nedalekém Kladně. Hřebeč nicméně společensky žije, pořádají se zde pravidelně nejrůznější akce. Za zmínku stojí např. letní kino u Hřebečské přehrady.

Budu se na Vás těšit na prohlídce,

Realitní srdcař.

Parametry domu

Cena
6 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Opletalova, Hřebeč, Netřeby
ID
11696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
272 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
784 m2
Plocha zahrady
512 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
263 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Marek Materna

Mgr. Marek Materna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hřebči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu